Η νέα ταινία του Π.Κούτρα: Xenia

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου μια πολυαναμενόμενη ταινία ενός αγαπημένου φίλου, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα προβάλλεται για πολύ καιρό. Πρόκειται για την ταινία «Xenia» του Πάνου Κούτρα και είμαι βέβαιη πως θα την απολαύσετε όσο κι εγώ.

Παρακολούθησα την ταινία στις Νύχτες Πρεμιέρας. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και στον αέρα νιώθαμε να πετούν αυτές οι γνωστές πεταλούδες αγωνίας από τα μάτια των συντελεστών. Η ομάδα δικαιώθηκε

πανηγυρικά και ο Πάνος ως «καροτσέρης» αυτής της κινηματογραφικής άμαξας, ικανοποιημένος και συγκινημένος, ένιωσε αληθινό και ασταμάτητο το χειροκρότημα για μια ακόμη φορά μετά τη Στρέλλα του. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, είναι εντυπωσιακοί και η παρουσία τους στην ταινία υπόσχεται σίγουρη πορεία και σταθερή.

Ο Κούτρας είναι ένας άνθρωπος επίμονος και αφοσιωμένος στην τέχνη του. Το ξέρω καλά, μιάς και κάποια χρόνια πριν, είχα παίξει κι εγώ σε μια παλιότερη ταινία του. Αφιερώνει χωρίς μετρητή, χρόνο, ενέργεια κι αγάπη στη δουλειά και στους συνεργάτες του. Δεν κουράζεται, έχει υπομονή· για 6 μήνες σχεδόν κάθε μέρα, έκανε αγόγγυστα πρόβες με το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας, το Νίκο και τον Κώστα. Είναι τολμηρός, αληθινός, δε φοβάται να θίξει θέματα που απασχολούν και ενοχλούν. Στηρίζει τις επιλογές του και αποπερατώνει τα όνειρά του. Δε διστάζει να μιλήσει, να ζητήσει, να εκτεθεί. Είναι καλλιτέχνης της χώρας και της εποχής του. Είναι αγαπημένος φίλος και τον «κανακεύω» και από εδώ!

Καλό ταξίδι Xenia

Keywords
Τυχαία Θέματα