Η νέα διάσταση στη χρήση του ελληνικού μαρμάρου

Το μάρμαρο είναι ένα υλικό που έχει ταυτιστεί με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Στο μυαλό όλων υπάρχει ως κάτι εύθραυστο και πολύτιμο. Ωστόσο το έχετε ποτέ σκεφτεί -εκτός από τις συνηθισμένες χρήσεις του- να χρησιμοποιείται και σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης;

Η Λυδία Χαϊδά και ο Σπύρος Σούλης έχοντας αγάπη για το deisgn και ως γνώστες της καλής αισθητικής αποφάσισαν να δουν αλλιώς το μάρμαρο και να μας προτείνουν χρήσεις του που μέχρι τώρα δεν είχαμε φανταστεί. Έτσι δημιούργησαν την ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS

DESIGNS, μία συλλογή από κάθε λογής αντικείμενα με βασικό σημείο αναφοράς το μάρμαρο.

Πρόκειται για τη νέα πρόταση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design και είναι ελληνική! Οι δημιουργοί του brand έχουν σκοπό την ανάδειξη του μαρμάρου και εκμεταλλευόμενοι τη χρηστικότητα και την εργονομία επαναπροσδιόρισαν τη χρήση του. Έτσι, είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ακόμα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε άψογο design.

Όπως σημειώνει ο Σπύρος Σούλης “η έμπνευση προέρχεται από τις ιδιότητες του μαρμάρου, όπως η αντοχή και η πλαστικότητα και τις ανεξάντλητες εφαρμογές του και εκφράζεται με τις ελληνικές σχεδιαστικές αξίες, τις λιτές γραμμές και τη γεωμετρία”. Το γεγονός αυτό είναι που κάνει κάθε μαρμάρινο αντικείμενο από την ΙKTINOS MARMARON μοναδικό και ιδιαίτερο.

Φυσικά, η σχεδιαστική φιλοσοφία των αντικειμένων της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS δεν περιορίστηκε στα εγχώρια σύνορα. Αντιθέτως, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό, εισάγοντας μία εντελώς νέα πρόταση στο χώρο του σπιτιού και αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε το μάρμαρο και το ελληνικό design.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φυσικά από τη συλλογή IKTINOS MARMARON δεν θα μπορούσαν να λείπουν αντικείμενα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries ART DE LA TABLE

Το art de la table είναι η τέχνη του τραπεζιού που προσθέτει μια διαφορετική essence στη γαστρονομία. Η επιλογή και η νοστιμιά του μενού, δεν αρκούν για την επιτυχία ενός γεύματος. Η παρουσίαση του τραπεζιού με ένα πρωτότυπο art de la table είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Wine cooler από Pietra Grey η Carrara, πιάτα και βάσεις παρουσίασης από Silver Creta ή Gris Antracita Quartz, μπολ μπαχαρικών από λευκό μάρμαρο Thasos και υπέροχα κηροπήγια από Thasos ή Silver Creta, δίνουν στο κάλεσμα σας ένα μοναδικό minimal chic στυλ χαρακτηρίζοντας την φιλοξενία σας.

Δείτε περισσότερα Galleries HOME DECORATION

Με εργαλεία τη βαθιά γνώση του μαρμάρου και τον υψηλού επιπέδου σύγχρονο σχεδιασμό, η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS δημιουργεί αντικείμενα που προσδίδουν ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο ύφος στην καθημερινότητα του σπιτιού. Μέσα από αφαιρετικές διαδικασίες ογκοπλαστικής καθώς και σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες που κάνουν το μάρμαρο ελαφρύ, οι εφαρμογές της ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, δημιουργούν ένα οικείο οπτικό αποτέλεσμα κάνοντας το χώρο του σπιτιού να ξεχωρίζει. Εντάξτε στο χώρο σας ένα βάζο από το μοναδικό πορτοκαλί μάρμαρο Golden Spider ή το ριγωτό μάρμαρο Nestos, επιλέξτε σουβέρ από Silver Creta και διακοσμήστε το χώρο με μπολ από Premium Black Granite.

Δείτε περισσότερα Galleries ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η μαγειρική αποκτά άλλη διάσταση με ένα γουδοχέρι από μάρμαρο Nestos ή μια επιβλητική βάση μαχαιριών από Carrara κάνοντας την κουζίνα σας πόλο έλξης. Χρησιμοποιήστε τα μπολ μπαχαρικών από Pietra Grey και αναδείξτε τα μπαχαρικά σας μέσα σε μπολ από λευκό μάρμαρο Thasos. Οι επιφάνειες κοπής από Gris Antracita Quartz είναι ειδικά επεξεργασμένες και κατάλληλες για τη χρήση τους. Απολαύστε το!

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS φέρνει το μάρμαρο στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας το μπάνιο του σπιτιού σε χώρο υψηλής αισθητικής. Θήκη για το σαπούνι, την οδοντόπαστα και την οδοντόβουρτσα καθώς και βάση από μάρμαρο Θάσου για τοποθέτηση αρωμάτων ή άλλων αντικειμένων, είναι μερικές από τις πρωτότυπες δημιουργίες της εταιρείας που παντρεύουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: SPIROS SOULIS DESIGNS, διακόσμηση με μάρμαρο, ΙKTINOS MARMARON, Λυδία Χαϊδά, μάρμαρο, Σπύρος Σούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα