Η νέα Ultimate κρέμα ματιών της Sensai

13:34 9/9/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Η πολυαναμενόμενη κρέμα που οι αναγνώστριες του Jenny.gr θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτες.

Οι ULTIMATE SERIES χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα από το εσωτερικό της ενώ οι ιδιότητες του πολυτιμότερου μεταξιού της Ιαπωνίας, Koishimaru, και του μυθικού δέντρου Sakura συνδυάζονται για πρώτη φορά και σας προσφέρουν μια σειρά που ήρθε για να ενεργοποιήσει τα γονίδιά σας και να αλλάξει το μέλλον

της επιδερμίδας σας. Η ULTIMATE THE EYE CREAM είναι η νέα δημιουργία της πολυτελούς σειράς για όμορφα και λαμπερά μάτια που κρύβει το μυστικό της νεανικής όψης τους.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ διαφορετική από το υπόλοιπο πρόσωπο και σώμα. Είναι ιδιαίτερα λεπτή, ευαίσθητη και επιρρεπής στα ορατά σημάδια της γήρανσης. Γι αυτό, η ULTIMATE THE EYE CREAM, με την πλούσια και θρεπτική σύστασή της, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα της περιοχής αυτής. Χάρη στα ευεργετικά εκχυλίσματα που περιέχει, τα Yuzu και Bukuryo, προσφέρει ενυδάτωση και σύσφιξη στην επιδερμίδα από το εσωτερικό της, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την ξηρότητα, τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους και αφήνοντας την περιοχή ανανεωμένη και αναζωογονημένη. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια βελτιώνεται, το πρόσωπο ανακτά τη ζωντάνια του και το βλέμμα σας αναδεικνύεται.

Η ημερομηνία λανσαρίσματος της νέας ULTIMATE THE EYE CREAM αναμένεται στις 23/09. Αποκλειστικά, οι αναγνώστριες του Jenny.gr θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την κρέμα ματιών πριν την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά με τον διαγωνισμό που θα ξεκινήσει από αύριο!

Stay tuned!

Keywords
Τυχαία Θέματα