Η Heidi Klum νιώθει υπέροχα με το σώμα της

Δείτε τι δήλωσε το διάσημο μοντέλο σε συνέντευξή της στο Women’s Health.

Σε συνέντευξή της στο Women’s Health, το διάσημο μοντέλο Heidi Klum, αποκάλυψε με ποιους τρόπους διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, ακόμα και εάν οι υποχρεώσεις της, ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχουν αυξηθεί και δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε για τον εαυτό της. Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται, πως επειδή πλέον η καθημερινότητά της δεν της επιτρέπει να ασχολείται

πολλές ώρες με τη γυμναστική, όπως συνήθιζε, προσπαθεί να κάνει πράγματα,τα οποία συμβάλλουν στην άσκηση του σώματος της.
Όπως η ίδια αναφέρει: «Όταν είμαι με τα παιδιά μου προσπαθώ να κάνω γυμναστική, είτε με το να πηδάμε και να παίζουμε όλη την ώρα, είτε με το να κάνουμε τραμπολίνο, να κάνουμε κολύμπι και βουτιές στη πισίνα. Μου αρέσουν πολύ οι εξωτερικές δραστηριότητες, απ’ότι να είμαι κλεισμένη σε κάποιο δωμάτιο. Πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, μου αρέσει να τρέχω στη West Side Highway, γιατί είναι ένα μέρος που εμπνέομαι, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που τρέχει εκεί.Εάν πηγαίνεις και συχνά θα αναγνωρίζεις και πρόσωπα που βλέπεις την ώρα που τρέχεις».
Η 40χρονη Heidi σχολιάζει, πως σε αυτή την ηλικία είναι λογικό ο μεταβολισμός σου να έχει αλλάξει.Η ίδια δηλώνει:« Ξέρω πως ο μεταβολισμός αλλάζει, όταν μπαίνεις στα 40. Θεωρούσα πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε εμένα, αλλά τελικά μάλλον έκανα λάθος.
Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.

Keywords
Τυχαία Θέματα