Η Gwyneth Paltrow «τα έβαλε» με το «τέρας»

Γιατί μποϋκοτάρει το Vanity Fair.

Οι Times της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν αποσπάσματα από ένα email που έστειλε η Gwyneth Paltrow, τον περασμένο Μάιο, σε celebrity φίλους της, προτρέποντάς του να κάνουν μποϋκοτάζ στο περιοδικό Vanity Fair.

«Το Vanity Fair απείλησε ότι θα με βάλει στο εξώφυλλό του. Αν σας ζητήσουν δηλώσεις ή σχόλια, παρακαλώ αρνηθείτε. Επίσης, σας συστήνω να μην ξαναδώσετε ποτέ συνέντευξη στο περιοδικό.»

Ο λόγος για τον οποίο η Paltrow δεν εκτιμά και τόσο το περιοδικό είναι, σύμφωνα με τους Times, η επικριτική στάση του Vanity Fair σε θέματα που αφορούν πολλούς stars, όπως τον Brad Pitt και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ταινία του ‘World War Z’, αλλά και τον Tom Cruise και την Σαϊντελογία του, με τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να είχε στον γάμο του.

«Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας εάν δεν υπήρχε κάποια ένταση ανάμεσα στο Vanity Fair και τα θέματά του. Κάθε εβδομάδα, περιμένω να ακούσω για ένα ‘πικρό’ θέμα από το Hollywood, τη Washington ή τη Wall Street. Αυτή είναι η φύση του ‘τέρατος’.», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Graydon Carter.

Keywords
Τυχαία Θέματα