Η Gwyneth Paltrow φιλιέται με τον πρώην της

Πριν τον χωρισμό της με τον Chris Martin.

Δεν πέρασαν 24ώρες από την ανακοίνωση χωρισμού της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin και ήδη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού να φιλιέται με τον πρώην σύντροφο της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον τραγουδιστή.
Η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της blog ότι χωρίζει με τον άνδρα της.
H

ίδια ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Donovan Leitch, το 1990.
Η ηθοποιός φιλιόταν με τον Donovan Leitch κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Chris Martin. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα στους δύο πρώην συντρόφους κάθονταν τα παιδιά της, με το σύζυγό της.
Μάλιστα, την εποχή που οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν να φιλιούνται, ήταν παντρεμένος και ο Donovan Leitch.
Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον τηςGwyneth Paltrow που μίλησαν στην Daily Mail, δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ της ηθοποιού και του Donovan Leitch, «απλά είναι φίλοι για 20 χρόνια».
Οι συγκεκριμένες επίμαχες φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013 και τότε η Gwyneth είχε αρνηθεί να τις σχολιάσει όπως επίσης και ο τότε άνδρας της, Chris Martin.
Απ” ότι φαίνεται πάντως ο Chris έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό, σύμφωνα με πηγές από το κοντινό του περιβάλλον. «Ο Chris είναι καταρακωμένος. Πρότεινε στην Gwyneth να πάνε σε σύμβουλο γάμου και να μετακομίσουν στο Λονδίνο αλλά τελικά δεν μπόρεσε να καταφέρει να φτιάξει την σχέση τους», είπε ένας φίλος του τραγουδιστή στο HollywoodLife.com.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily Post, η Gwyneth και ο Chris παρίσταναν ότι είναι ζευγάρι για το καλό των παιδιών τους αλλά και για τα μάτια του κόσμου. Στην πραγματικότητα ήταν χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο koolnews.

Keywords
Τυχαία Θέματα