Η Gigi Hadid αποκαλύπτει τα μυστικά της για το τέλειο σώμα

Η Gigi Hadid δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας, αφού διαπρέπει από δύο ετών! Το καλλίγραμμο σώμα της και το λαμπερό της πρόσωπο με τα γαλαζοπράσινα μάτια έχουν κάνει πολλούς σχεδιαστές και όχι μόνο, να παραμιλάνε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα επόμενα χρόνια της ανήκουν, αφού θα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels. Είναι αλήθεια ότι το πανέμορφο μοντέλο τα έχει όλα, αδύνατη αλλά με καμπύλες, που την έχουν κατατάξει στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Όμως για να τα κατακτήσει όλα αυτά η Gigi Hadid και σε τόσο μικρή ηλικία, έκανε πολλές θυσίες, κυρίως όσο αφορά τη διατροφή

της. Γιατί μπορεί να νομίζουμε ότι φταίνε τα γονίδια της, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού όπως μας αποκάλυψε προσέχει αρκετά την καθημερινή της διατροφή.

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει το πρωί είναι να πιει ένα ζεστό νερό με λεμόνι και το ίδιο πίνει το βράδυ πριν κοιμηθεί. Είναι ένα ρόφημα, που όπως δηλώνει η ίδια, τη βοηθάει να διατηρεί το σώμα της λαμπερό και καθαρό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όμως δεν σταματάει στο ένα ποτήρι, γιατί προσπαθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνει μέχρι ένα λίτρο νερό.

Για πρωινό συνήθως τρώει βραστό αυγό με σπανάκι και ένα πράσινο smoothie. Ενώ κάθε φορά που πεινάει, προσπαθεί να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της και να τον ρωτάει αν εκείνη τη στιγμή νιώθει πραγματική πείνα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγει να χρησιμοποιεί το φαγητό ως μέσο χαλάρωσης και πετυχαίνει να τρώει όσο έχει ανάγκη το σώμα της. Όμως, όπως όλοι μας, έχει και εκείνη τις αδυναμίες της και αυτές είναι το junk food! Και παρόλο που σε γενικές γραμμές τρώει λαχανικά, φρούτα, σαλάτες και πίνει πολύ νερό, δεν στερείτε το αγαπημένο της double cheeseburger, το οποίο απολαμβάνει, πάντα φυσικά με μέτρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα