Η Emma Watson ενθαρρύνει τις γυναίκες να συμμετάσχουν στις εκλογές των Η.Π.Α

Η Emma Watson δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει στο να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να προσέλθουν στις κάλπες.

Η διάσημη ηθοποιός έχει εκφραστεί δημόσια για το πόσο «βασανιστικό» είναι για τον κόσμο που δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές αυτές να κάθονται στο περιθώριο και να είναι απλοί ακροατές.
«Δεν

μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών των ΗΠΑ θα έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter. «Η Αμερική είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω φίλους εκεί που είναι σαν οικογένεια για εμένα. Είναι βασανιστικό να κάθομαι στο περιθώριο σε αυτή την εκλογή. Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω.»

«Ο επόμενος πρόεδρος θα είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με τις γυναίκες, για το σώμα τους, για το πώς αντιμετωπίζονται στην εργασία, στις πανεπιστημιουπόλεις και στο σχολείο, για το πώς οι άνδρες αντιμετωπίζουν γυναίκες και για τα δικαιώματά τους ως πολίτες», συνέχισε. «Οι αποφάσεις αυτές επηρεάζουν το πώς οι νέοι άνθρωποι διαμορφώνουν τις ιδέες τους για το φύλο. Οι αποφάσεις αυτές θα επηρεάσουν το αν πιστεύουμε ότι η ισότητα είναι μια ιδέα που έχει σημασία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα