Η Beyonce πίσω από την εικόνα των video clips της

Ο επί χρόνια συνεργάτης και σκηνοθέτης των περισσότερων video clips της, Jake Nava μιλάει για την Beyonce που κρύβεται πίσω από αυτά. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι, όπως παραδέχεται και ο Nava, τα video clips της Beyonce είναι κάθε άλλο παρά οργανωμένα. Και φυσικά δεν εννοεί ότι γίνονται στην τύχη. Η ίδια η τραγουδίστρια διαθέτει ένα σωστό ένστικτο και μία σαφή

εικόνα στο μυαλό της για το πως θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό της στο εκάστοτε video clip που ετοιμάζει.

Ο Nava πιστεύει εξάλλου ότι ένα καλά οργανωμένο video clip, με σενάριο και προγραμματισμό πολλές φορές έχει πολύ λιγότερο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς. Αυτό λοιπόν που διαφοροποιεί τα video clips της Beyonce από τα υπόλοιπα είναι ότι η ίδια είναι εξίσου καλή ηθοποιός. Θυμηθείτε το video clip του «Grown Woman», όπου η τραγουδίστρια μπήκε σε μία εφηβική κρεβατοκάμαρα, φόρεσε ένα vintage Tommy Hilfiger πουλόβερ και τα κλασσικά Timberland μποτάκια. Βρήκε το εαυτό της στην ηλικία που έπρεπε να υποδυθεί και ήταν καταπληκτική. Το ίδιο συμβαίνει και στο τελευταίο της video clip “Partition”, όπου παίζει και ο άντρας της, Jay Z.

Το βασικό χαρακτηριστικό της Beyonce, σύμφωνα με τον Nava είναι ότι φτιάχνει γύρω της ένα περιβάλλον και ζει μέσα σ’ αυτό. Ανάλογα με το τραγούδι, η Beyonce παίρνει ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα από τον οποίο θεωρεί ότι εκφράζει καλύτερα το νόημά του. Εκεί εντοπίζει το ιδιαίτερο ταλέντο της ο συνεργάτης της, ο οποίος δηλώνει ότι τη θεωρεί μία από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα