Η Adele αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 68 κιλά

09:32 6/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η Adele Adkins είναι μια από τις πιο ωραίες φωνές της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και δεν σταματά να καταρρίπτει κάθε ρεκόρ. Είναι επίσης η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία της βρετανικής μουσικής και όχι αδίκως, αφού η φωνή της μαγεύει τους πάντες. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να αποφύγει τις αρνητικές κριτικές, οι οποίες δεν αφορούν τη φωνή της, αλλά τα κιλά της. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η Adele έχει σατιριστεί από πολλούς για το βάρος της, με την ίδια

να δηλώνει ότι η έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί. Πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσει το γυμναστήριο και ότι θέλει να τρώει καλό φαγητό και κρασί. Εξάλλου λατρεύει το σώμα της και τις καμπύλες της. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να χάσει κιλά για λόγους υγείας. Και η μεταμόρφωση της είναι εμφανής, αφού κατάφερε να χάσει 68 κιλά αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της.

Σε μια συνέντευξη της δήλωσε ότι με το που έχασε τα πρώτα κιλά, άρχισε να νιώθει καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Το μυστικό αυτής της δραστικής μεταμόρφωσης είναι η χορτοφαγική διατροφή. Η διάσημη τραγουδίστρια ασπάστηκε τη χορτοφαγία, για λόγους υγείας αλλά και για να δείξει την αγάπη της για τα ζώα. Όμως, σε όλη αυτή την προσπάθεια απώλειας κιλών, η τραγουδίστρια δεν ήταν μόνης της, αλλά είχε τη στήριξη του συζύγου της και του παιδιού της. Μαζί χάσανε βάρος και αυτό τη βοήθησε πάρα πολύ, γιατί εάν έχεις έναν κοινό στόχο με κάποιον άλλον, τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα