Γνωστή blogger μεταμορφώθηκε σε μοντέλο της Victoria’s Secret σε 4 μήνες

H διάσημη blogger Poppy Cross πριν από τέσσερις μήνες πήρε την απόφαση να μεταμορφωθεί σε μοντέλο της Victoria’s Secret και όντως τα κατάφερε. Το πόσες θυσίες όμως χρειάστηκαν για αυτή της την προσπάθεια είναι το θέμα που μοιράστηκε η ίδια μαζί με τον κόσμο σε άρθρο που έγραψε για γνωστή εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Cross, η διαδικασία ήταν αρκετά επώδυνη εξαιτίας του σκληρού προγράμματος γυμναστικής με personal trainer το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη ή μποξ και της σκληρής δίαιτας χαμηλής σε υδατάνθρακες και υψηλής σε πρωτεΐνες ξεχνώντας την έννοια των λέξεων «ζάχαρη» και «αλκοόλ», γράφοντας χαρακτηριστικά «Το να φάω γίνεται όλο και πιο αδύνατο. Δεν μπορώ να πιω αλκοόλ, άρα δεν έχω και κοινωνική ζωή. Νιώθω πεινασμένη…».

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έμεινε στα ίδια κιλά με πριν, μειώνοντας όμως τους πόντους της μέσης της σε 60 εκατοστά, όσα δηλαδή έχει περιφέρεια ένα μοντέλο της Victoria’s Secret με μέσο ύψος 1,75. Το οικονομικό κομμάτι ήταν εξίσου ένα «μαχαίρι» για εκείνη, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, ο personal trainer σε καθημερινή βάση της κόστισε 14.700 ευρώ, τα συμπληρώματα διατροφής 3.500 ευρώ, το μασάζ 2.000, ενώ αν τα προσθέσει κανείς θα διαπιστώσει ότι ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ.

Στο τέλος η φράση της «το δοκίμασα και το μίσησα» ήταν η πιο περιληπτική και πιο ειλικρινής περιγραφή που θα μπορούσε να κάνει για την μεταμόρφωση της, ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μία καθημερινή εργαζόμενη γυναίκα με οικογένεια και παιδιά, είναι αδύνατο να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτό το σκληρό πρόγραμμα. Η Cross σαφώς και αισθάνεται υπερήφανη που τα κατάφερε, γράφοντας: «Κατάφερα να αποκτήσω το σώμα που χρειάζεται για να γίνω άγγελος της Victoria’s Secret και είμαι περήφανη για αυτό. Η υγεία μου όμως με ενδιαφέρει περισσότερο από την εμφάνισή μου και είμαι χαρούμενη για το πώς δείχνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα