Γίνε η τυχερή που θα κερδίσει ένα MLSiQTalk Color Mini, το πιο χαριτωμένο smartphone της αγοράς, αξίας 129€ !

Είναι γεγονός πως το κινητό μας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τηλέφωνο, αφού πια έχει εξελιχθεί στο πλέον απαραίτητο gadget. Όταν δε, συνδυάζει λειτουργικότητα με υπέροχη εμφάνιση, τότε αποτελεί πραγματικό must-have για την καθημερινότητά μας. Το νέο MLSiQTalk Color Mini καλύπτει όλα τα παραπάνω, αφού εκτός από φοβερό λειτουργικό και υπέροχη HD οθόνη 4.5”, διαθέτει τη σημαντική καινοτομία της MLS,

MAIC (MLS Artiicial Intelligence Center), η οποία λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός: με ένα μόνο άκουσμα της φωνής σου, στέλνει μηνύματα και e-mail, πραγματοποιεί κλήσεις, κάνει google search, μεταφράζει και ποστάρει στο facebook για λογαριασμό σου!

Απίστευτα λεπτό και ελαφρύ (123,5 γρ), με πίσω κάμερα 8MP και front camera των 8MP, θα σε κάνει να μη σταματάς να απαθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές. Το Android 5.1 (Lollipop) λογισμικό του, ο Quad Core 1,3GHz 64bit επεξεργαστής του και ο αποθηκευτικός χώρος των 8GB σου προσφέρουν τη δυνατότητα να σερφάρεις με άνεση και γρήγορες ταχύτητες αλλά και να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου τραγούδια και videos χωρίς περιορισμούς! Τέλος, η DUAL SIM λειτουργία σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς δύο κάρτες SIM, συνδυάζοντας τον εργασιακό σου κατάλογο με εκείνο της οικογένειας και των φίλων σου. Ένα υπέροχο gadget με την υπογραφή της MLS: No1 Brand στα Tablets!

To Jenny.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το κορυφαίο αυτό smartphone της αγοράς, ένα MLSiQTalk Color Mini. Αν θέλεις να είσαι η μεγάλη τυχερή, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα