Φοιτητικά στέκια γύρω από τις σχολές της Αθήνας

Η φοιτητική ζωή συνεπάγεται διάβασμα, εργασίες, έρευνα στις βιβλιοθήκες, διαλέξεις επί διαλέξεων στα αμφιθέατρα. Όταν αποφασίσεις να το δεις σοβαρά. Για κάποιους, όμως, η φοιτητική ζωή βρίσκεται σε κάποια καφετέρια, με μπόλικο καφέ, καλή παρέα και κανένα επιτραπέζιο για να περνά εποικοδομητικά η ώρα.

Εμείς για τους επιμελείς παρουσιάσαμε έναν κατάλογο με αναγνωστήρια στην Αθήνα τα οποία θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς, εάν καταφέρεις να αρνηθείς τις πολλές προτάσεις για καφέ. Για τους φοιτητές όμως που βάζουν πρώτα την

παρέα και μετά το διάβασμα, αλλά και για αυτούς που θέλουν να ξεσκάσουν από την πολλή έρευνα, εμείς είμαστε εδώ.

Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα να χαλαρώσεις, να απολαύσεις αυτήν την έλλειψη υποχρεώσεων που σου διαλαλούσαν πριν περάσεις στη σχολή σου, για να σε πείσουν να διαβάσεις–μέγα ψέμα. Τα φοιτητικοστέκια γύρω από τις σχολές της Αθήνας πολλά και γνωστά. Μένει να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Αν ανήκεις στους φοιτητές του κέντρου, δηλαδή ΑΣΟΕΕ, Νομική, ΜΜΕ, κάποια τμήματα του Πολυτεχνείου κλπ., είσαι αρκετά προνομιούχος. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε Εξάρχεια και Κολωνάκι. Στα Εξάρχεια θα βρεις έναν από τους top φοιτητικούς προορισμούς, το Cafeina (Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής –στενάκι Κιάφας 6), με ευχάριστη διάθεση. Αν είσαι τύπος των ήπιων τόνων, θα σου αρέσει πολύ. Διαφορετικά, πήγαινε προς την Βαλτετσίου, το Playhouse. Εκτός από απίστευτους καφέδες και εξαιρετικές σοκολάτες, θα βρεις μια σειρά από ασυνήθιστα επιτραπέζια παιχνίδια, για πολύ γέλιο.

Eνημερωθείτε για τα υπόλοιπα στέκια στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα