Έρχονται τα πρώτα ενυδατικά Jeans

H Wrangler φέρνει την επανάσταση στο denim!

Τα Denim Spa Jeans- όπως ονομάζεται η νέα αυτή σειρά-θα είναι πολύ σύντομα στην αγορά. Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα ανοίκει στην εταιρία Wrangler η οποία θέλησε να σχεδιάσει ένα νέο ύφασμα denim, εμπλουτισμένο με ενυδατικά και άλλα στοιχεία

που όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αλλά καταπολεμούν και την κυτταρίτιδα!

Το denim είναι ένα ύφασμα σκληρό που συχνά απορροφάει την υγρασία από το δέρμα μας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ολοκαίνουρια σειρά Jeans που έχει σαν στόχο να κάνει το αγαπημένο μας ύφασμα φιλικότερο προς το γυναικείο δέρμα. Έτσι, κατά την εργοστασιακή του επεξεργασία το ύφασμα ψεκάζεται με μικροκάψουλες που περιέχουν φυσικά ενυδατικά όπως έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς και βούτυρο καριτέ και άλλα συστατικά όπως εκχύλισμα φυκιών, καφεΐνη και ρετινόλη που είναι γνωστό ότι καταπολεμούν την κυτταρίτιδα. Η δράση τους ωστόσο θα διαρκεί μόλις 15 ημέρες με τη δυνατότητα ο χρόνος να παραταθεί στις 95 μέρες εάν αγοράσετε το ειδικό σπρέι.

Η κλινική έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Andriant της Γαλλίας φαίνεται να επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, με το 69% των συμμετεχουσών να επιβεβαιώνουν την ευεργετική του δράση μετά από συνεχή χρήση 4 εβδομάδων.

Η εταιρία θα λανσάρει το νέο αυτό προϊόν στις 28 Ιανουαρίου και η Lizzie Jagger θα είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια.

Εσείς θα το αγοράσετε;

Η Lizzie Jagger είναι το πρόσωπο της νέας αυτής καμπάνιας της Wrangler.

The post Έρχονται τα πρώτα ενυδατικά Jeans appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα