Ένα conditioner για τα μαλλιά κι ένα για το σώμα;

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται με έναν απλό κι έξυπνο τρόπο.

Καλοκαίριασε για τα καλά και αυτό το γεγονός έχει αντίκτυπο όχι μόνο στη διάθεση αλλά και στο σώμα μας. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή, αφού ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν. Επομένως, η ενυδάτωση χρειάζεται να είναι δραστικότερη.

Πως γίνεται όμως να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας απαλότητα και ενυδάτωση χωρίς να περνάμε ώρες βάζοντας κρέμες; Εμείς βρήκαμε τη λύση σε ένα νέο, καινοτόμο προϊόν της NIVEA,

το Conditioner Σώματος. Πανεύκολο στη χρήση θα γίνει απαραίτητο στη καθημερινή φροντίδα του σώματός σας.

Το Conditioner Σώματος της NIVEA λειτουργεί περίπου όπως αυτό των μαλλιών σας. Αφού έχετε τελειώσει το ντους, απλώνετε μία ποσότητα από το conditioner της αγαπημένης σας μυρωδιάς σε βρεγμένη επιδερμίδα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεβγάζετε και είστε έτοιμες. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Conditioner Σώματος είναι ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα και κατά συνέπεια μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά τη χρήση του, ενώ θα έχετε 24ωρη ενυδάτωση.

Επιλέξτε το conditioner που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας καθώς και το άρωμα που σας ταιριάζει μέσα από τις 3 νέες καταπληκτικές εκδοχές:

Smooth Milk με βούτυρο καριτέ: Ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας.Cocoa & Milk με βούτυρο-κακάο: Εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας που χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινη υφή.Honey & Milk: Εφοδιασμένο με όλες τις ιδιότητες του μελιού που φροντίζουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και ελαστική.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το νέο Conditioner Σώματος και μάλλον θα αλλάξετε τις συνήθειες της προσωπικής σας περιποίησης! Κυρίως για τις πολυάσχολες γυναίκες, το Conditoner Σώματος της NIVEA είναι ιδανικό. Γλιτώστε χρόνο, χρησιμοποιώντας το μέσα στο ντους και ντυθείτε αμέσως, χωρίς να φοβάστε ότι θα αφήσει λιπαρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα