Δυναμώστε τα μαλλιά σας

Περιποιηθείτε τα με τον κατάλληλο τρόπο και δώστε τους ζωή.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά σε μία γυναίκα γι’ αυτό χρειάζονται την κατάλληλη προσοχή και φροντίδα. Καθημερινά, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες, το νερό, τα σαμπουάν, τα προϊόντα styling, την υψηλή θερμοκρασία από το πιστολάκι, ακόμα και από το βούρτσισμα. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες μαζί με την χημική επεξεργασία των μαλλιών (βαφές), επηρεάζουν την τρίχα σε μεγάλο βαθμό, αφού τα μαλλιά χάνουν τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια, που αποτελούν τη δομή της τρίχας και είναι η φυσική της προστασία

κατά της φθοράς. Είναι ανάγκη λοιπόν, να επανορθώσετε και να αναδομήσετε καθεμία τρίχα ξεχωριστά για να αποκτήσετε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Η νέα σειρά του Sunsilk «Keratinology», που ανέπτυξε τo Keratinology Institute, συνδυάζει στα προϊόντα της τεχνολογίες που συμβάλλουν στην επανόρθωση των ξηρών μαλλιών από το εσωτερικό:

• Τα αμινοξέα, που είναι δομικά συστατικά των πρωτεϊνών, θρέφουν τα μαλλιά και συμβάλλουν στην ενυδάτωσή τους.

• Τα λιπίδια/έλαια έχουν σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης και της απαλότητας των μαλλιών επανορθώνοντας τα ξηρά μαλλιά.

• Τα ενεργά συστατικά και οι πρωτεΐνες διεισδύουν στα μαλλιά και συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φθοράς στο εσωτερικό της δομής των μαλλιών, καθώς βοηθούν στην αποκατάσταση της συνεκτικότητας ανάμεσα στις ινώδεις πρωτεΐνες των μαλλιών.

Το βασικό δομικό στοιχείο των μαλλιών είναι η κερατίνη, που αποτελεί το 60-90% της κάθε τρίχας. Στην Κερατίνη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η ελαστικότητα, στιλπνότητα και η ανθεκτικότητα των μαλλιών. Η κερατίνη έχει την ιδιότητα να συγκρατεί στη δομή της νερό, βοηθώντας τα μαλλιά να παραμένουν ενυδατωμένα και υγιή.

Η κερατίνη που περιέχεται σε προϊόντα μαλλιών απορροφάται από τα μαλλιά, ενώ εργαστηριακές μετρήσεις δείχνουν ότι σε σχέση με άλλες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, επανορθώνει σε μεγαλύτερο βαθμό τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τα προϊόντα της σειράς Keratinology by Sunsilk, ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους το Μicro Keratin Complex, ένα συνδυασμό κερατίνης, ενεργών συστατικών, αμινοξέων, λιπιδίων και ελαίων, που διεισδύουν στις τρίχες, σε βάθος 7 στιβάδων και βοηθούν στην αναδόμηση και επανόρθωση των μαλλιών.

Η σειρά Keratinology επανορθώνει τη φθορά 1 χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές.

Το Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα μαλλιά Keratinology by Sunsilk περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και καθαρίζει τα μαλλιά.Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για αναδόμηση σε βάθος.Leave-on Κρέμα Άμεσης Αναδόμησης Νύχτας που φροντίζει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ύπνου.Μάσκα που διεισδύει στην τρίχα σε βάθος 7 στοιβάδων για εντατική αναδόμηση

Εντάξτε λοιπόν στην καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας, τα προϊόντα μαλλιών της σειράς Keratinology by Sunsilk.

The post Δυναμώστε τα μαλλιά σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα