Δώστε στην καλοκαιρινή εμφάνισή σας το απαραίτητο Tommy Hilfiger twist με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή πέδιλα!

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού πλησιάζει και αυτό το οποίο μας προβληματίζει είναι τι παπούτσια θα πάρουμε μαζί μας που να είναι άνετα για all day & night εμφανίσεις, να μην πιάνουν πολύ χώρο στην βαλίτσα αλλά να μας δίνουν το απαραίτητο twist στην εμφάνισή μας και να ταιριάζουν με οποιοδήποτε outfit ό,τι και αν προκύψει.

Το κοινό μυστικό είναι ένα!

Φορέστε για το ταξίδι σας ένα ζευγάρι πέδιλα και βάλτε στην βαλίτσα σας ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα ώστε

να μπορούν να συνδυαστούν με όλα σας τα ρούχα αλλά και να είναι άνετα για περπάτημα στα νησιώτικα δρομάκια για μία βραδινή έξοδο. Πόσο όμως μπορεί ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ένα ζευγάρι πέδιλα να ξεχωρίσει και να δώσει αυτόν τον διαφορετικό αέρα στην εμφάνισή μας; Η απάντηση είναι εύκολη.

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες προτάσεις στην Tommy Hilfiger ώστε να δώσετε στην εμφάνισή σας αυτό το απαραίτητο twist που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ακόμα και αν το συνδυάσετε με το ίδιο καφτάνι που έχετε ξεκινήσει την ημέρα σας στο νησί.

More info: Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Keywords
Αναζητήσεις
platformes tommy hilfiger
Τυχαία Θέματα
Δώστε, Tommy Hilfiger,doste, Tommy Hilfiger