Δοκιμάστε πρώτες τη νέα ULTIMATE THE EYE CREAM της SENSAI, αξίας 356 €!

Μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε μία από τις 3 κρέμες ματιών από την πολυτελή σειρά ULTIMATE της SENSAI, πριν την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά.

Η ULTIMATE THE EYE CREAM είναι η νέα δημιουργία της πολυτελούς σειράς της SENSAI για όμορφα και λαμπερά μάτια που χαρίζουν μεταξένια επιδερμίδα

από το εσωτερικό της και κρύβουν το μυστικό της νεανικής όψης των ματιών σας. Είναι μία θρεπτική και πλούσια σε συστατικά κρέμα ματιών που θρέφει και φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς περιέχει τα ευεργετικά εκχυλίσματα Sakura Eternal Complex, Yuzu Extract, Bukuryo, τα Koishimaru Silk Ex καθώς και το CPX. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα της λεπτής κι ευαίσθητης περιοχής των ματιών και χαρίζει ενυδάτωση και σύσφιξη στην επιδερμίδα καταπολεμώντας αποτελεσματικά την ξηρότητα, τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους αφήνοντας την περιοχή ανανεωμένη και αναζωογονημένη.

Αποκλειστικά 3 τυχερές αναγνώστριες του Jenny.gr θα κερδίσουν τη νέα ULTIMATE THE EYE CREAM της SENSAI πριν την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά, που αναμένεται στην ελληνική αγορά στα τέλη Σεπτέμβρη!

Πάρτε τώρα μέρος στην κλήρωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 16/09/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα