Απολαύστε -25% έκπτωση στα αγαπημένα MAC όλο το χρόνο

Όλες όσες είμαστε beauty fan έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τα καλλυντικά. Γιατί ένα outfit όσο ωραίο κι αν είναι αναδεικνύεται πάντα καλύτερα με το σωστό μακιγιάζ. Αναμφίβολα αν είστε από τις γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και υπολογίζουν το νεσεσέρ τους, θα έχετε αγοράσει τουλάχιστον ένα προϊόν MAC.

Είναι γνωστό ότι πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ επαγγελματικά, φτιαγμένα από τους makeup artists που καθορίζουν

κάθε σεζόν τα beauty trends. Οι MAC συλλογές έχουν ότι χρειάζεται η κάθε μία από εμάς ξεχωριστά με highlight τα πινέλα που μας δίνουν τη δυνατότητα για ένα σωστό κι άψογο αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.

Το Jenny.gr δεν θα μπορούσε παρά να μεριμνήσει για της beauty fans και να εξασφαλίσει το καλύτερο δώρο! Όσες από εσάς λοιπόν είστε κάτοχοι της κάρτας του Secret Club, έχετε αυτόματα έκπτωση -25% στα καταστήματα MAC για όλο το χρόνο!

Τα βήματα είναι απλά:
1. Επισκέπτεστε ένα κατάστημα MAC
2. διαλέγετε τα αγαπημένα σας προϊόντα
3. Την ώρα της πληρωμής δείχνετε απλά την κάρτα Secret Club.

Φορέσετε όσο συχνά θέλετε κι αντικαταστήστε το αγαπημένο “καθαρό” κόκκινο Ruby Woo ή ενισχύστε πιο “ανώδυνα” τη συλλογή πινέλων σας απλώς και μόνο επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους Secret Club. Προλάβετε όλες τις limited edition collections σε καλύτερη τιμή και επενδύστε στα εύχρηστα και υπερκαλυπτικά compact foundations που θα σας φανούν χρήσιμα όλες τις ώρες της ημέρας.

Όπου κι αν βρίσκεστε, ένα κατάστημα MAC θα είναι κοντά σας. Εμείς σας αποστέλλουμε την premium card Secret Club και εσείς απλώς τη δείχνετε την ώρα που φτάνετε στο ταμείο.

Enjoy!

*Η έκπτωση δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών των καταστημάτων MAC.

**Ισχύει για τα καταστήματα όλης της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα