Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Nicole Kidman

To make up look της ξεχώρισε στις Κάννες.

Είχε μία αριστοκρατική girly διάθεση το μακιγιάζ της που ταίριαζε τέλεια με την εντυπωσιακή τουαλέτα της. Η εμφάνισή της ήταν classy-chic με καλοκαιρινή διάθεση. Τα διακριτικά σκουλαρίκια της απογείωσαν το look της. Οι ροζ αποχρώσεις του μακιγιάζ της έδεναν με την άσπρη επιδερμίδα της.

Δείτε πως μπορείτε να αντιγράψετε το μακιγιάζ της παρακάτω:

Απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο ένα υγρό foundation.Με ένα concealer σε φυσική απόχρωση καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας.Πουδράρετε όλο το
πρόσωπό σας.Με μία σκιά σε φυσική απόχρωση καλύψτε όλο το κινητό σας βλέφαρο.Με ένα γωνιακό πινέλο και μία σκιά σε γκρι-μοβ σκιά τονίστε τις κάτω ρίζες των βλεφάρων σας.Τραβήξτε ελαφρά τη γραμμή προς τα έξω και δημιουργήστε μία γωνία στην άκρη του ματιού σας.Τονίστε με γκρι μολύβι τις άνω ρίζες των βλεφάρων σας και σβήστε με το πινέλο το μολύβι χρησιμοποιώντας την ίδια σκιά.Με μία λευκή σκιά που έχει shimmer δώστε φως στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.Βάψτε με μαύρη μάσκαρα τις βλεφαρίδες σαςΜε ένα ροζ μολύβι δημιουργήστε περίγραμμα στα χείλη σας.Τέλος με ένα φούξια κραγιόν βάψτε τα χείλη σας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5

Αριστοκρατική και κομψή, με τέλειο στιλ.

< >

The post Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Nicole Kidman appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα