Ανανεώστε το σπίτι με ένα μόνο χρώμα!

18:32 4/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το πετρόλ, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και πολλοί θεωρούν αυτό το χρώμα το πιο δημοφιλές για το 2016. Εμείς αγαπάμε το πετρόλ ιδιαίτερα και γι’αυτό θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Συνδυασμός πετρόλ με σκανδιναβικό στιλ Το σκανδιναβικό στιλ στη διακόσμηση είναι μεγάλο trend της εποχής και είναι ένα trend που ταιριάζει πολύ με το πετρόλ. Στην παρακάτω εικόνα έχουν συνδυαστεί μικροέπιπλα σκανδιναβικού τύπου (ξύλινα με λεπτά πόδια) με πετρόλ τοίχους και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πετρόλ

στο γραφείο Ξεχωρίστε το χώρο του γραφείου σας, αν αυτός δεν είναι ξεχωριστό δωμάτιο, βάφοντάς τον πετρόλ. Αυτό το χρώμα συνδυάζεται τέλεια με ξύλινα έπιπλα οποιασδήποτε απόχρωσης.

Πετρόλ στην κουζίνα Στην κουζίνα το πετρόλ στους τοίχους δημιουργεί μια πολύ όμορφη αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια και έπιπλα. Στην κουζίνα της παρακάτω εικόνας ο πίνακας και οι ριγέ πετσέτες σε ναυτικό μπλε χρώμα, δίνουν έξτρα πόντους στιλ στο δωμάτιο.

Πετρόλ στο σαλόνι Στο σαλόνι το πετρόλ χρώμα στους τοίχους δημιουργεί δραματικότητα. Αν σας αρέσουν οι σοφιστικέ χώροι και είστε φαν των σκούρων αποχρώσεων, τότε θα λατρέψετε το συγκεκριμένο χρώμα στο σαλόνι σας. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πετρόλ στους τοίχους, μπορείτε να επενδύσετε σε έναν πετρόλ καναπέ ή σε απλά πετρόλ διακοσμητικά (μαξιλάρια, κεριά, βάζα).

Πετρόλ στο υπνοδωμάτιο Όπως είπαμε και προηγουμένως το πετρόλ είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό. Επιλέξτε ολόλευκα σκεπάσματα για το κρεβάτι σας και ενισχύστε τη διακόσμηση με μεταλλικές αποχρώσεις όπως είναι το ασημί και το μπρονζέ που ταιριάζουν πολύ με το πετρόλ.

Συνδυασμός πετρόλ με έντονα χρώματα Μην φοβάστε να συνδυάσετε το πετρόλ με άλλες έντονες αποχρώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα