Ανακαλύψτε όλα τα νέα σχέδια “exeis ena lastixaki?

Το “exeis ena lastixaki?” έχει καθιερωθεί πλέον ως must αξεσουάρ αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τα λαστιχάκια μαλλιών.

Καταρχήν, δεν τα ψάχνουμε πια είναι στο χέρι μας, όμορφα και ταιριαστά με τα stylish μας βραχιόλια. Τα φοράμε όλη τη μέρα στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στην έξοδο μας, στην παραλία και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όποτε μας ζητούν τα κοριτσάκια μας εναγωνίως να τους πιάσουμε τα μαλλιά lastixaki saves moms! Επιπλέον, διατηρούν την τελευταία επίσκεψη μας στο κομμωτήριο “ατσαλάκωτη” λόγω της απαλής τους ελαστικής

υφασμάτινης υφής και αποτρέπουν το σπάσιμο της τρίχας αφού δεν φέρουν κανένα μεταλλικό στοιχείο.

H Ολίβια και η Καλλίστη, παρουσίασαν πρώτες στην ελληνική αγορά το προϊόν και για πάνω από 2 χρόνια, φροντίζουν να διατηρούν την άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής και συνεχίζουν να μας κακομαθαίνουν μέσα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και prints. Μας συνιστούν δε, στο άκουσμα της ερώτησης “έχεις ένα λαστιχάκι;” να απαντήσουμε ευγενικά “όχι” αν θέλουμε να το ξαναδούμε ποτέ!

Επισκεφτείτε το exeisenalastixaki.gr για να δείτε και να προμηθευτείτε όλη τη νέα συλλογή που μας έχει ενθουσιάσει. Κάντε like στη σελίδα στο facebook πατώντας εδώ για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα σχέδια, τους διαγωνισμούς και τα σημεία πώλησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα