H Lea Michele αποκαλύπτει τα μυστικά των τέλειων γλουτών της

Η Lea Michele έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τη δημοφιλή σειρά Glee και τη χαρακτηριστική φωνή της. Είναι επίσης ένα από τα πιο fit κορίτσια του Hollywood. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην αμερικάνικη έκδοση του Shape και αποκάλυψε πως νιώθει καλύτερα από ποτέ. Η ίδια δήλωσε: «Καθώς μεγαλώνω το σώμα μου αλλάζει. Αυτή τη στιγμή έχω πολύ ενέργεια και νιώθω ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου». Και

συνέχισε: «Έχω υπάρξει αδύνατη, αλλά και με πιο πολλά κιλά, όμως δεν είμαι αυστηρή με το σώμα μου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώθω υγιής, γεμάτη ενέργεια και ότι φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου»

Φυσικά η πανέμορφη ηθοποιός λατρεύει τη γυμναστική και δεν χάνει ευκαιρία να γυμναστεί όποτε αυτό είναι δυνατό. Οι αγαπημένες της ασκήσεις είναι οι καρδιοναπνευστικές και συγκεκριμένα το SoulCycle, και η Hot Yoga. Αλλά όπως όλοι μας έτσι και εκείνη έχει αδυναμίες. Και όταν έχει λιγούρες θέλει να φάει τυρί. Λατρεύει οποιαδήποτε πιάτο έχει τυριά, από πίτσα, mac and cheese μέχρι και σκέτο ψητό τυρί.

Η Lea Michele φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Shape και όπως βλέπουμε δείχνει πανέμορφη. Φορώντας μόνο ένα μοβ πουλόβερ η ηθοποιός είναι στα καλύτερα της και πιο λαμπερή από ποτέ.

Τέλος η Michele τονίζει ότι το κλειδί για να αισθάνεσαι αλλά και να δείχνεις όμορφη είναι η εμπιστοσύνη. Όμως η αυτοπεποίθηση που νιώθει δεν προέρχεται από το πόσα likes της κάνουν στο Instagram, αλλά από τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει και που την έκαναν πιο δυνατή.

Ωραία μηνύματα από ωραίους ανθρώπους. Μπράβο Lea Michele.

Keywords
Τυχαία Θέματα