Women in Action 2013 – The Video

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών, κατέκλυσε τον πολυχώρο «The Hub Events«. Σύγχρονες γυναίκες, μαμάδες με παιδιά, αλλά και μπαμπάδες έσπευσαν να παρευρεθούν στο 1ο event αφιερωμένο στις γυναίκες!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία παράλληλα με τις αγορές τους, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να παρακολουθήσουν σεμινάρια από εμπειρογνώμονες, αλλά και να συζητήσουν με τον Αχιλλέα Χαρίτο για ομορφιά, τον Ηλία Μιχαλόλια και τον Χάρη Γκοτζαμανίδη για στυλ

και την Σίσσυ Φειδά για διακόσμηση! Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν στα παιδιά τους ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που δημιούργησε το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε συνεργασία με τη Ford Motor Ελλάς, να ζωγραφίσουν με το ΔΕΛΤΑ Smart, να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney. Μοναδικό στιγμιότυπο για γυναίκες και παιδιά, αποτέλεσε ο Γιώργος Σγουρός, που μετέτρεψε τα «μοντέλα» του σε σκίτσα κινουμένων σχεδίων!

Highlight της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση των νικήτριων που επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας. Τα 4 βραβεία πρωτότυπης ιδέας-εφαρμογής από τους μεγάλους χορηγούς Vodafone & hellas online πήραν οι: Τσαμπαρλίδου Άντζελα από το ζαχαροπλαστείο Kazarte, Βάλια Μακρή του online shop Pastryideas.gr, η Δέσποινα Καρυστινέου από το βιβλιοπωλείο Μεθ’ημών και η Κατερίνα Παπαμιχαήλ με την εταιρεία Νήμα. Το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας της Ford Motor Hellas, πήραν η Δώρα Μοτσάκου και η Δήμητρα Βουντούρη από το Aroma Melissas που δραστηριοποιείται στο χώρο του μελιού και της κεραλοιφής.

Highlight της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση των νικήτριων που επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας. Τα 4 βραβεία πρωτότυπης ιδέας-εφαρμογής από τους μεγάλους χορηγούς Vodafone & hellas online πήραν: το ζαχαροπλαστείο Kazarte, το online shop Pastryideas.gr, το βιβλιοπωλείο Μεθ’ημών και η εταιρεία Νήμα. Το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας της Ford Motor Hellas, πήρε το Aroma Melissas που δραστηριοποιείται στο χώρο του μελιού και της κεραλοιφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα