Weekly Fashion Report: Τι ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Όπως οποιαδήποτε μορφή τέχνης, η μόδα χρειάζεται έμπνευση, τόσο σε δημιουργικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Ως λάτρεις αυτή της μοναδικής τέχνης, ακόμα και για το καθημερινό μας ντύσιμο η έμπνευση έρχεται από εικόνες, συναισθήματα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να εκφράσουμε τη προσωπική μας αισθητική. Και κανένας δεν το κάνει καλύτερα από τα fashion icons, που μεταφέρουν τις τάσεις της πασαρέλας στη καθημερινότητά τους και ορίζουν νέους κανόνες στο ντύσιμο της κάθε σεζόν.

Αυτήν την εβδομάδα τα oversized πουλόβερ μας κέρδισαν με τη casual chic αισθητική τους, οι δερμάτινες φούστες μετατράπηκαν σε βασικά κομμάτια για all day looks, ενώ ο σωστός συνδυασμός στα αξεσουάρ αποτέλεσε το κλειδί για εντυπωσιακές και stylish εμφανίσεις.

Ένα από τα highlights της εβδομάδας που πέρασε ήταν μια γιορτή μόδας, η τελετή των βραβείων British Fashion Awards 2015, όπου παρευρέθηκαν κάποιοι από τους διασημότερους σχεδιαστές, όπως η Stella McCartney και ο Karl Lagerfeld, μοντέλα αλλά και ισχυρές προσωπικότητες του χώρου, όπως η Anna Wintour, η Alexandra Shulman (editor-in-chief της Βρετανικής Vogue) και ο Mario Testino. Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou, η οποία βραβεύθηκε με το ‘New Established Designer of the Year’.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Accessories alert!

Τσάντες και παπούτσια παίζουν το παιχνίδι του mix & match με αναπάντεχους, μοναδικούς συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δερμάτινες φούστες

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ευκολοφόρετα κομμάτια του χειμώνα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Oversized πουλόβερ

Η άνεση πρωταγωνιστεί σε chic εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries British Fashion Awards 2015

Ο Christopher Bailey, η Naomi Campbell, ο Mario Testino και η Rosie Huntington- Whiteley συνθέτουν το απόλυτο fashion crowd.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια από τις νικήτριες της βραδιάς, η Mary Katrantzou με την Elisa Sednaoui.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Stella McCartney με δική της δημιουργία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Anna Wintour και Karl Lagerfeld: τα “ιερά τέρατα” της μόδας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: accessories, fashion moments, street style inspiration, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα