Week beauties: Τα hairstyles που μας άρεσαν

Αν και τα Haute Couture fashion shows μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της εβδομάδας και μαζί τους όλες εκείνες τις street style εμφανίσεις, υπήρξαν μερικές celeb εμφανίσεις που αξίζουν μία ματιά. Χαμηλές αλογοουρές, αυστηρά σινιόν, ανέμελα καρέ αλλά και boxer braids ήταν στις επιλογές των όμορφων celebrities που θα δείτε παρακάτω.

Συλλέξαμε street looks αλλά και μερικές εντυπωσιακές από red

carpet looks και εστιάσαμε για μία ακόμα φορά στα μαλλιά που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Εκτός από την επιλογή της Khloe Kardashian, η οποία δοκίμασε και τα boxer braids, θα δείτε ένα πολύ όμορφο καρέ από την Anne Hathaway αλλά και ένα chic ponytail σαν να βγήκε από catwalk από την Michelle Hunziker.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Khloe Kardashian

Τα πολυσυζητημένα boxer braids στο κεφάλι της Khloe για ένα πιο rock but girly ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries Michelle Hunziker

Τα low ponytails κυριάρχησαν στις πασαρέλες και η Michelle ξέρει καλά πως να το υποστηρίζει, όπως εδώ σε μία κομψή εκδοχή με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε περισσότερα Galleries Anne Hathaway

Ίσως αυτό το ανέμελο καρέ να είναι το δικό της haircut. Της πάει πολύ και της χαρίζει ένα cute style, ότι πρέπει για μία μέλλουσα μανούλα!

Δείτε περισσότερα Galleries Irina Shayk

Sexy βλέμμα μαζί με το κατάλληλο αυστηρό σινιόν για το όμορφο μοντέλο. Ένα όμορφο, καθαρό πρόσωπο, όπως αυτό της Irina μπορεί κάλλιστα να υποστηρίξει ένα τέτοιο πιάσιμο.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwen Stefani

Ξέρει να συνδυάζει το white blonde των μαλλιών της με το κόκκινο κραγιόν με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας το αποτέλεσα άκρως εντυπωσιακό ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις της.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Bosworth

Με retro αέρα και υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες για ένα chic hairstyle που μπορεί να φανεί χρήσιμο όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε περισσότερα Galleries Rooney Mara

Το full low σινιόν της Rooney κάνει ακόμα πιο dramatic το makeuo look της και τη μεταμορφώνει σε μία κομψή αλλά δυναμική diva.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: boxer braid, drama look, hairstyle, low ponytail, ponytail, red carpet looks, retro beauty, σινιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα