Victoria Beckham: Αποκαλύφτηκε ο λόγος που δεν βλέπουμε ποτέ τα κάτω άκρα της

Οι χαριτωμένες φήμες ότι η πάλαι ποτέ Posh Spice δεν έχει δεξί χέρι, λόγω του συγκεκριμένου τρόπου με τον οποίο ποζάρει πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις της, τον τελευταίο καιρό είχαν ενισχυθεί από τη θεωρία ότι δεν διαθέτει ούτε… κάτω άκρα.

Η συνήθεια της Victoria Beckam να μη φορά ποτέ ανοιχτά παπούτσια αλλά και να επιλέγει μήκη που καλύπτουν εντελώς τα δάχτυλά της, είναι και ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή την παραφιλολογία.

Μια πρόσφατη εμφάνισή της όμως με flared τζιν

παντελόνι σε 70s γραμμή, ήρθε να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη ως προς το γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δει τα δάχτυλά της. Η Victoria μάλλον αισθάνεται κάπως άβολα λόγω του κάπως περίεργου σχήματος που έχουν τα κάτω άκρα της, γι” αυτό και δε θέλει να τα εκθέτει σε δημόσια θέα. Εμείς βέβαια θεωρούμε, σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, ότι καθόλου δεν θα έπρεπε να την απασχολούν τέτοια θέματα.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: red carpet, victoria beckah, τζιν παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα