To POLO RED του Ralph Lauren βραβεύθηκε

Τα αρώματα Ralph Lauren τιμήθηκαν με 3 σημαντικά βραβεία για το POLO RED στην τελετή των Fragrance Foundation Award, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη:

• Το καλύτερο Ανδρικό Άρωμα Πολυτελείας της χρονιάς
• Η Καλύτερη Διαφημιστική Καμπάνια για Ανδρικό Άρωμα της χρονιάς

Επιλογή των Καταναλωτών για τα καλύτερα Ανδρικά Αρώματα

Το POLO RED αναγνωρίστηκε από τη βιομηχανία, σαν το καλύτερο ανδρικό άρωμα της χρονιάς λόγω του καταπληκτικού χυμού και της εξαιρετικής παγκόσμιας επιτυχίας του. Από το λανσάρισμά του, το POLO RED παρουσίασε της μεγαλύτερες πωλήσεις στην ανδρική αγορά αρωμάτων και κέρδισε την προτίμηση των καταναλωτών. Έτσι κέρδισε και το βραβείο «Επιλογής των Καταναλωτών» από τους φανατικούς του αγοραστές. Είναι τιμή να αναγνωρίζεται ένα άρωμα από τη βιομηχανία, αλλά εξίσου και το να αναγνωρίζεται και από το κοινό ως επικύρωση της ποιότητας του χυμού του POLO RED.

Ο Πρόεδρος της Ralph Lauren Fragrances, Guillaume de Lesquen παρέλαβε τα βραβεία έχοντας δίπλα του και τον πρεσβευτή της μάρκας, Nacho Figueras.

“Είναι χαρά μου να εκπροσωπώ τη μάρκα Ralph Lauren και να μπορώ να επικοινωνώ τα πολλά πρόσωπα και το lifestyle του Κόσμου των αρωμάτων Polo” δήλωσε ο Nacho, ο οποίος είναι πρεσβευτής της μάρκας για περισσότερα από 10 χρόνια . « Τα γυρίσματα των διαφημιστικών της καμπάνιας Polo Red ήτανε τα πιο διασκεδαστικά που έχω ζήσει και είναι μεγάλη μου τιμή να έχω μια τόσο μακρά συνεργασία με τη μάρκα»

Η διαφημιστική καμπάνια του POLO RED κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη καμπάνια με τη σκηνοθεσία & ματιά του γνωστού φωτογράφου Bruce Weber, σε ένα «heart-racing» φιλμ μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Nacho Figueras. Το ήδη βραβευμένο τραγούδι του φιλμ, “Cut Me Some Slack,” ηχογραφήθηκε από τους Sound City Players και δίνει το ρυθμό σε αυτόν τον θρυλικό αγώνα δρόμου …

Το POLO RED αιχμαλωτίζει την ταχύτητα, την αποπλάνηση και την αδρεναλίνη σε ένα δυνατό άρωμα: ένα μείγμα από πικάντικο κόκκινο σαφράν, φρέσκο κόκκινο γκρέιπφρουτ και βαθύ κόκκινο ξύλο, που αναδεικνύει την ανάγκη του κάθε άνδρα για την περιπέτεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα