Tips που θα βοηθήσουν οποιοδήποτε μπάνιο να θυμίζει ένα mini spa

Η εμπειρία ενός spa τώρα μπορεί να μεταφερθεί και στο σπίτι ανεξάρτητα από το στιλ και το design του κάθε μπάνιου, καθώς αυτό που μετράει είναι να μεταδώσετε στον χώρο την αίσθηση της ηρεμίας και της καθαριότητας. Σαφώς και υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά αντικείμενα τα οποία μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, όπως τα σκαμπό, τα μικρά χαλιά και αρκετά ζωντανά φυτά, όμως το κάθε ένα από αυτά μπορεί να φανεί χρήσιμο μόνο αν το σημείο το επιτρέπει. Από το ανατολίτικο

στιλ μέχρι και το πιο μοντέρνο, δείτε μερικές ιδέες που σίγουρα θα βοηθήσουν.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το minimal design βοηθά στην περίπτωση ενός μοντέρνου μπάνιου. Η προσθήκη ενός ξύλινου σκαμπό δίπλα από την μπανιέρα και λίγα φρέσκα φυτά αρκούν για να χαρίσουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα πιο κλασσικό μπάνιο, προσθέστε ένα ξύλινο σκαμπό, ένα ψάθινο καλάθι, λευκές πετσέτες σε εμφανές σημείο και μην παραλείψετε τα φρέσκα λουλούδια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αναδείξτε την ομορφιά μίας vintage μπανιέρας και συγχρόνως χαρίστε έναν spa χαρακτήρα με μία αδιάβροχη ταπετσαρία για περισσότερη πολυτέλεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ξύλινα έπιπλα και οι ουδέτεροι χρωματισμοί συνθέτουν ένα zen χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μάρμαρο παραπέμπει σε τούρκικο χαμάμ, όμως αν το στιλ σας είναι μοντέρνο τότε σκεφτείτε αφαιρετικά αφήνοντας το υλικό να “μιλήσει” από μόνο του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το oriental στιλ και ειδικά τα μοτίβα στα πλακάκια παραπέμπουν αμέσως σε spa.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία μεγάλη μπανιέρα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Τοποθετήστε πάνω της μία ξύλινη βάση με όλα τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε κάθε spa υπάρχει και ένα σημείο για τα μπουρνούζια όπως και βοηθητικές καρέκλες. Η λύση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στα περισσότερα μπάνια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το αγαπημένο παριζιάνικο στιλ δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την υπέροχη κατηγορία. Επιλέξτε ρομαντικά έπιπλα, μεταλλικές λάμψεις και φυσικά το ροζ της πούδρας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν επιθυμείτε έναν πιο εξωτικό αέρα, επιλέξτε μόνο ξύλινα έπιπλα σε λιτές γραμμές και εντάξτε στο χώρο πολλά και ογκώδη πράσινα φυτά. Η κουρτίνα όσο και οι πετσέτες καλό θα ήταν να έχουν λευκό χρώμα ή κάποια απαλή φυσική απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα τυπικό μπάνιο απέκτησε τον χαρακτήρα ενός spa, με την προσθήκη τριών απλών αντικειμένων: το ψάθινο καλάθι, το ξύλινο rustic σκαμπό και την μικρή γλάστρα με την ορχιδέα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα rustic μπάνιο δε χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις απλά δεν πρέπει να υπάρχουν παραλείψεις όπως τα φρέσα λουλούδια, ο πολυέλαιος, η χαρακτηριστική ξύλινη σκάλα για τις πετσέτες και η ξύλινη επιφάνεια στην μπανιέρα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: spa, tips, μπάνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα