Taylor Swift: Η μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς σε χορευτή της για τον καρκινοπαθή ανιψιό του

Όλα άρχισαν όταν ο Davidson ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram πως ο 13 μηνών ανηψιός του πάσχει από καρκίνο, ζητώντας βοήθεια ώστε να συγκεντρωθούν στη σελίδα GoFundMe χρήματα για τη θεραπεία του. Ο σκοπός του ήταν να μαζευτούν 20.000 δολάρια, αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια υπερδιπλίασε το ποσό κάνοντας δώρο 50.οοο δολάρια.

Ο μικρός Ayden έμεινε στην εντατική σχεδόν δύο βδομάδες μέχρι να βρουν οι γιατροί από τι ακριβώς πάσχει. Στην αρχή νόμιζαν

ότι είχε πνευμονία, λόγω κάποιον υγρών που εντόπισαν στους πνεύμονες του, αλλά μετά από εξετάσεις και εγχειρίσεις κατάλαβαν ότι είναι καρκίνος. Η μητέρα απολύθηκε από τη δουλειά της καθώς έπρεπε να βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό του γιου της.

Να θυμήσουμε ότι η μητέρα της γνωστής τραγουδίστριας διαγνώσθηκε φέτος επίσης με καρκίνο, κάτι που την κάνει πιο ευαισθητοποιημένη απέναντι στην ασθένεια. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, δώρισε 50.000 δολάρια για τον μικρό Ayden. Επίσης, η νεαρή τραγουδίστρια είχε προβεί σε παρόμοια κίνηση και στο παρελθόν δωρίζοντας 50.000 δολάρια στην 11χρονη Naomi Harris, που έπασχε από λευχαιμία και πέρυσι άλλα τόσα στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας, προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα μουσικοθεραπείας για καρκινοπαθή παιδιά.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα