Taylor Swift- Calvin Harris: Το καυτό φιλί τους σε εξωτική παραλία

Πριν από δέκα μέρες οι Taylor Swift και Calvin Harris γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο δημοσιεύοντας στο Instagram την τούρτα που έφτιαξαν για την ειδική μέρα και το χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς που της χάρισε για τον έναν χρόνο που είναι μαζί. Από εκείνη την ημέρα η ρομαντική τους διάθεση όχι μόνο δεν τους εγκατέλειψε αλλά τους έδωσε αφορμή για ένα εξωτικό ταξίδι. Το ζευγάρι παραμένει το ίδιο ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα και δε δίστασε για ακόμα μία φορά να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές του, χωρίς ωστόσο να φανερώσει το μέρος στο οποίο βρισκόταν.

Η insta photo που συζητήθηκε περισσότερο από όλες τις άλλες είναι αυτή στην οποία οι δυο τους μοιράστηκαν ένα καυτό φιλί με φόντο τη θάλασσα, ενώ τα υπόλοιπα στιγμιότυπα αφορούν κυρίως τις sexy πόζες της 26χρονης τραγουδίστριας με μικροσκοπικά μπικίνι αλλά και τα παιχνίδια τους στο νερό. Οι δυο τους δείχνουν ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή κάτι που σημαίνει ότι η σχέση τους διανύει την καλύτερη της φάση.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Taylor Swift, διακοπές, παραλία, φιλί

Keywords
Τυχαία Θέματα