Style crush: Τα κοσμήματα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι

Εκτός από σημαντικό φετίχ κάθε γυναίκας που αγαπά πραγματικά το στιλ, τα αξεσουάρ εξυπηρετούν και ένα πιο πρακτικό κομμάτι όσον αφορά τις εμφανίσεις μας. Με τις κατάλληλες προσθήκες από κοσμήματα, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα looks μας πολύ πιο ενδιαφέροντα, ειδικά το καλοκαίρι που οι επιλογές μας σε ρούχα είναι πιο περιορισμένες λόγω ζέστης και δεν μπορούμε να παίξουμε με το layering ή με πιο βαριά κομμάτια, όπως θα κάναμε τις υπόλοιπες εποχές.


Η αναζήτηση, επομένως, για μικρούς θησαυρούς που θα

ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας και θα βάλουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ μας, εντείνεται ακόμα περισσότερο αυτή τη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τον τελευταίο καιρό οι περισσότερες από εμάς έχουμε λατρέψει τα JOOLS.


Αμιγώς ελληνικά και με μοναδικά σχέδια που ανανεώνονται με βάση τις πιο hot τάσεις παγκοσμίως, τα JOOLS μάς επιτρέπουν να πάμε τις εμφανίσεις μας ένα level παραπάνω, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε το budget όλου του μήνα για να τα αποκτήσουμε, αφού οι τιμές τους θεωρούνται ιδιαίτερα προσιτές σε σχέση με την ποιότητά τους.

Μοντέρνα σχέδια που αποπνέουν έναν chic αέρα και εμπνέονται από τα μεγαλύτερα φετινά trends στον τομέα των αξεσουάρ, όπως το choker, τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα statement δαχτυλίδια αλλά και τα palm bracelets, που αποτελούν ένα πρόσφατο style crush που ήρθε για να μείνει.


Αν λοιπόν θέλετε να βάλετε τις πιο chic πινελιές στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, εντυπωσιάζοντας του πάντες με το γούστο σας στα αξεσουάρ, τα κοσμήματα της JOOLS φαντάζουν μονόδρομος. Θα τα βρείτε σε 7 exclusive shops (Attica, Ερμού, Smart Park στα Σπάτα, River West στο Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Πάτρα) καθώς και σε 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξετε τα πιο κομψά καλοκαιρινά σχέδια για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα