Shoe storage: 10 Tips που δίνουν έξυπνες και stylish λύσεις

09:01 8/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στην οργάνωση του σπιτιού είναι η αποθήκευση των παπουτσιών. Ειδικά στην περίπτωση ενός μικρού διαμερίσματος, μία σωρός από ζευγάρια όπου και αν αυτή βρίσκεται αρκεί για να χαλάσει πλήρως την αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να διαχωρίσετε αυτά που φοράτε πιο συχνά σε σχέση με τα υπόλοιπα ώστε να τους δώσετε προτεραιότητα στη διαδικασία της οργάνωση και αποθήκευση τους.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένας τρόπος για πρακτικότητα και αισθητική είναι να τοποθετήσετε τα παπούτσια

που φοράτε πιο συχνά πάνω σε μία διακοσμητική σκάλα στην είσοδο του σπιτιού, δίνοντας μία stylish πινελιά στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τους πιο τεμπέληδες, η λύση είναι τα μεταλλικά κουτιά κάτω από το παγκάκι στην είσοδο. Τα παπούτσια είναι όλα συμμαζεμένα ενώ παράλληλα χαρίζετε μία industrial πινελιά στο decor.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι μοντέρνες «Σταχτοπούτες» μπορούν να αποθηκεύσουν σε ένα διάφανο κουτί τις αγαπημένες τους γόβες συνθέτοντας ένα μοντέρνο decor στην είσοδο του σπιτιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Aν τα παπούτσια είναι πολλά, κρύψτε τα μέσα σε ένα έπιπλο και τοποθετήστε το κοντά στην είσοδο του σπιτιού χρησιμοποιώντας το και ως καναπέ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε ένα spot στην είσοδο με στιλ με ελάχιστα έξοδα! Βιδώστε κρεμάστρες για τα πανωφόρια και τοποθετήστε ένα mini παγκάκι κάτω από το οποίο θα αποθηκεύετε τα παπούτσια που φοράτε σε καθημερινή βάση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα παπούτσια που δεν έχουν θέση στην καθημερινότητα αλλά είναι άκρως απαραίτητα τοποθετήστε τα σε κουτιά κρεμώντας τους τις φωτογραφίες τους για να τα ξεχωρίζετε. Αποθηκεύστε τα κάτω από το κρεβάτι, ψηλά ή χαμηλά σε εσωτερική και εξωτερική ντουλάπα, αλλά και στην αποθήκη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν σχεδιάζετε μία elegant ντουλάπα, φροντίστε να κρατήσετε χώρο για ένα διάφανο συρτάρι μέσα στο οποίο θα αποθηκεύσετε τα καλά σας παπούτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα σταντ με ρόδες και τρία επίπεδα είναι μία καλή ιδέα για την αποθήκευση των παπουτσιών. Μπορείτε να το μετακινείτε όπου εσείς θέλετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ιδέα να τοποθετήσετε τα παπούτσια κάτω από ένα διακοσμητικό ράφι στην είσοδο του σπιτιού δεν είναι κακή, όμως προσέξτε μην γεμίσετε το σημείο με πολλά ζευγάρια. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακριβώς αντίθετα από αυτά που περιμένατε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν η αποθήκη είναι μικρή, τοποθετήστε ράγες κατά μήκος της πόρτας και κρεμάστε σε αυτές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αποθήκευση, οργάνωση, παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα