Scrapbook mou #5

14:54 2/1/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Καλώς το 2014!

Είναι η 2η μέρα του καινούριου χρόνου σήμερα και η διάθεση δεν έχει σταματήσει να είναι εορταστική. Όλοι έχουν αυτό το ελαφρύ χαμόγελο, το ίδιο κι εγώ. Σήμερα στο Πρωινό mou περιμένουμε τον Πάνο Μουζουράκη και περιμένω να ακούσω τα τραγούδια του.

Πρέπει όμως να βρω και το σημερινό outfit. Νομίζω ότι το tartan style ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα των ημερών, γι’ αυτό για σήμερα διάλεξα μία καρώ κόκκινη φούστα με ένα μαύρο top, μαύρο οπάκ καλσόν και booties.

Τα

μαλλιά μου σήμερα τα θέλω ανάλαφρα και η Kerastase είναι εδώ για να με βοηθήσει να το πετύχω. Το Lush Volume Look που προτείνει η Kerastase προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από τη ρίζα μέχρι την άκρη, χάρη στον μαγευτικό αφρό για εντυπωσιακό όγκο, το Mousse Bouffante αλλά και την πούδρα σε μορφή spray, Powder Bluff, που δίνει όγκο στη ρίζα, φρεσκάρει το χτένισμα και απομακρύνει τη λιπαρότητα. Για ακόμα μία φορά η σειρά Couture Styling της Kerastase μου έδωσε λύση. Κι επειδή η περιποίηση είναι απαραίτητη αφού από τις βαφές και τις συχνές τεχνικές εργασίες τα μαλλιά ταλαιπωρούνται. Για την περιποίησή τους λοιπόν χρησιμοποίησα τη σειρά Force Architecte της Kerastase που αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό, μειώνει σημαντικά το σπάσιμο και δίνει στα μαλλιά ζωντάνια & ελαστικότητα. Και φυσικά πάντα μαζί μου είναι το πολυχρηστικό και πάντα επίκαιρο Elixir Ultime που δίνει μεταξένια αίσθηση και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά μου.

Τέλος πρέπει να μακιγιαριστώ και τα προϊόντα της MAC είναι ότι πρέπει για ένα φυσικό makeup look. Σήμερα θα κρατήσω φυσικούς τόνους και ξεκινάω με το P&P Skin Base ένα primer που αποτελεί την τέλεια βάση για πριν το foundation, δίνει λάμψη στο δέρμα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί το make up. Για τα μάτια χρησιμοποίησα το Painterly την απόλυτη βάση για σταθερό κινητό βλέφαρο που φοριέται και σαν σκιά και σαν βάση. Λίγο χρώμα στο πρόσωπο χωρίς να φαίνεται υπερβολικό έδωσα με το Blush Baby. Λίγο χρώμα στα μάτια με την Past Midnight Mineralize Eye Shadow και φυσικά χείλη με το Tinted Lipglass, Angel. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα όμως δοκιμάστε το Diva το απόλυτο must χρώμα της σεζόν σε σκούρο μπορντώ χρώμα μαζί με το Currant το τέλειο περίγραμμα για το Diva lipstick.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στην κουζίνα του Άκη!

Μαζί με τον Άκη φτιάχνουμε ένα υπέροχο κανταΐφι.

Mousse Bouffante από την σειρά Couture Styling: Ένας αφρός για εντυπωσιακό όγκο.

H σειρά Force Architecte της Kerastase που αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό, μειώνει σημαντικά το σπάσιμο και δίνει στα μαλλιά ζωντάνια & ελαστικότητα.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα