Polka dots: 8 τρόποι για να φορέσετε το πιο χαριτωμένο pattern

Απόλυτα συνυφασμένο με πιο girly και ρομαντικές εμφανίσεις, το πουά μοτίβο είναι ο πιο safe τρόπος να δώσουμε ένα extra twist στο look μας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν επιθυμείτε να το υιοθετήσετε, παρακάτω θα βρείτε ιδέες για να εμπνευστείτε, δημιουργώντας είτε πιο romantic εμφανίσεις είτε πιο cool και urban σύνολα, ανάλογα πώς θα επιλέξετε να το συνδυάσετε.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στραφείτε στη λύση

του total look επιλέγοντας ένα stylish jumpsuit με το συγκεκριμένο pattern.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια ελαφριά ζακέτα ή ένα cardigan με πουά μοτίβο θα δώσει έναν cute χαρακτήρα ακόμη και στο πιο sporty outfit.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για ένα look με girly στοιχεία αλλά απόλυτα urban στιλ, συνδυάστε ένα denim jacket με ένα φόρεμα ή μια φούστα με polka dots.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασικό blazer δείχνει λιγότερο αυστηρό εάν το επιλέξετε σε polka dot εκδοχή. Για τα πιο funky office looks.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για casual εμφανίσεις με ένα θηλυκό twist, επιλέξτε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με polka dots, σε ίσια γραμμή, και ολοκληρώστε το look με ένα crop top και oversized πανωφόρι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα λευκό πουκάμισο με πουά μοτίβο ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Συνδυάστε το με μια θηλυκή φούστα σε παστέλ απόχρωση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για ένα sexy αλλά ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα απλό πουά top μέσα από την αγαπημένη σας σαλοπέτα για τα πιο cool urban looks.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιο ρομαντικές εμφανίσεις μπορούν να επιτευχθούν με ένα μόνο item. Ένα mini dress με polka dots σε αποχρώσεις όπως το baby blue εγγυώνται το πιο fresh και νεανικό στιλ. Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας brogues ή sneakers για ένα ενδιαφέρον contrast.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: girly looks, polka dots, Street Style, styling tips, πουά, ρομαντικές εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα