Pippa Middleton: Διέκοψε τη συνεργασία με τον ατζέντη της

Μετά την έκδοση του πρώτου της βιβλίου.

Η Pippa Middleton και ο ατζέντης της David Godwin διέκοψαν τη συνεργασία τους. Ο Godwin ήταν αυτός που έκλεισε στην Pippa τη συμφωνία για την έκδοση του βιβλίο “Celebrate”. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έγραψε η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge και στο οποίο δίνει

συμβουλές για την οργάνωση ενός πάρτι. Όπως φαίνεται, ωστόσο, οι πωλήσεις του βιβλίου δεν πήγαν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με τον ατζέντη της. Ο ίδιος ο David Godwin παραδέχτηκε το τέλος της συνεργασίας: «Λυπάμαι πολύ που συνέβη, αλλά ναι, είναι αλήθεια: Δεν εκπροσωπώ πλέον την Pippa και της εύχομαι κάθε τύχη.»

«Είναι σίγουρο ότι γράφοντας το βιβλίο, η Pippa επεδίωξε να αποδείξει ότι υπήρχε κάτι παραπάνω από τον ελκυστικό πισινό της. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει.», έγραψε η εφημερίδα Irish Sun, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail η Pippa και ο ατζέντης της αποτέλεσαν εξαρχής έναν κακό επαγγελματικό συνδυασμό. «Οι συγγραφείς του είναι βαριά ονόματα, ενώ το το βιβλίο της Pippa είναι ‘αφράτο’ και εμπορικό. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι η συνεργασία δεν ήταν επιτυχημένη.»

The post Pippa Middleton: Διέκοψε τη συνεργασία με τον ατζέντη της appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα