Pink stories: Το ροζ δημιουργεί τα πιο happy outfits

Έχει καταγραφεί στο μυαλό μας ως η απόλυτα girly απόχρωση, γι” αυτό και πολλές από εμάς διστάζουμε να το υιοθετήσουμε στα looks μας. Παρ” όλα αυτά, το ροζ χρώμα μπορεί να φορεθεί άνετα χωρίς να σας κάνει να θυμίζετε εκδοχή της Barbie. Aνάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε αλλά και τον τρόπο που θα τη συνδυάσετε, θα σας δώσει το πιο updated ρομαντικό αποτέλεσμα. Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε στα σύνολά σας, είτε σε μεγάλες δόσεις είτε με πιο διακριτικές πινελιές.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φορέστε ένα φόρεμα ή μια φούστα σε ροζ απόχρωση κάτω από ένα μακρύ sweater, για ένα cool αποτέλεσμα με pink λεπτομέρειες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα fringed items δημιουργούν από μόνα τους statement, πόσω μάλλον όταν είναι σε μια dusty pink απόχρωση αντί για τις πιο κλασικές και basic.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τολμήστε ένα total look σε έντονο ροζ για την πιο νεανική και fresh προσέγγιση του συγκεκριμένου trend.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιο «dirty» αποχρώσεις του ροζ είναι ιδανικές για να το ενσωματώσετε στο look σας, σε περίπτωση που θέλετε ένα αποτέλεσμα πιο ήσυχο και διακριτικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το λευκό και το ροζ δημιουργούν τον πιο μοντέρνο girly συνδυασμό και φέρνουν αέρα ανανέωσης στο ανοιξιάτικο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ανοιξιάτικο sweater σε φούξια απόχρωση θα δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακό εάν το συνδυάσετε με μια φούστα με παγιέτες. Ένα look που μπορεί να φορεθεί άνετα και το πρωί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιέτες αποτελούν σημαντική τάση και φέτος, επομένως μπορείτε να τις συνδυάσετε με μια girly απόχρωση σε ροζ τόνους ώστε να δημιουργήσετε το πιο εύκολο romantic look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα striped φόρεμα σε ροζ απόχρωση και προσθέστε μια ζώνη στη μέση για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Pink, Street Style, styling tips, αξεσουάρ, ροζ χρώμα, ρομαντικές αποχρώσεις, φόρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr