O Πειραιάς προσκαλεί τα παιδιά του στον πιο μαγευτικό παιδότοπο

Αυτό το Μάιο τα πιο αγαπημένα παιδικά παιχνίδια χαρίζουν χαμόγελα και στα παιδιά του Πειραιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και χαράς στον ειδικά διαμορφωμένο «Πειραιώτικο» παιδότοπο της.

Από την Πρωτομαγιά έως και την 31η Μαϊου στη Λέσχη Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας τα αγαπημένα παιχνίδια

PLAYMOBIL υποδέχονται τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους σε μια δράση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Τεράστια Κάστρα με Χρυσούς Δράκους, Αγροκτήματα και Παραμυθένια Παλάτια σας περιμένουν για να σας ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των PLAYMOBIL.

Παράλληλες δράσεις που διοργανώνει το αγαπημένο μας site για τη σύγχρονη μητέρα, για τη σύγχρονη γυναίκα, 4moms.gr, θα δώσουν την ευκαιρία στους μεγάλους να ενημερωθούν και στους μικρούς να περάσουν καλά.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από τουλάχιστον έναν ενήλικα καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο. Για την ασφάλεια των παιδιών η είσοδος στο χώρο είναι αυστηρά ελεγχόμενη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χάρτη και τους τρόπους πρόσβασης στη Μαρίνα Ζέας (τονίζεται ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ).

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 16:00- 21:00

Σάββατο-Κυριακή & αργίες: 10:00-20:00

Πρωινές επισκέψεις σχολείων κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210-8003467 (PLAYMOBIL Hellas)

Keywords
Τυχαία Θέματα