New entry at Secret Club: Στο Wagamama θα φας το καλύτερο ασιατικό με διαφορά

Συμπληρώνει επτά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και για τους φανατικούς των ασιατικών γεύσεων, είναι πλέον συνώνυμο της καλής ομώνυμης κουζίνας. Το «καλομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας στην Αθήνα, ως γνήσιο τέκνο του βρετανικού wagamama, εξελίχθηκε και μεταμόρφωσε τον κατάλογο και την εμπειρία που προσφέρει.

Το wagamama έχει ένα χαρακτηριστικό, σε κάνει να νιώθεις πως κάθε φορά που τρως εκεί, μυείσαι όλο και πιο βαθιά στο πολυασιατικό μενού

του, στο λιτά μοντέρνο περιβάλλον του και στις μοναδικές γεύσεις του. Είκοσι νέα πιάτα μπήκαν στον κατάλογο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις για τις εξαιρετικές συνταγές τους αλλά και τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους. Ενδιαφέρον το στοιχείο της έκπληξης, με τη νέα κατηγορία omakase που σας καλεί να εμπιστευθείτε 0τις επιλογές των σεφ, μια πρακτική διαδεδομένη στα ιαπωνικά εστιατόρια προσφέροντας σας ένα αυθεντικό γευστικό ταξίδι.

Tο μενού του wagamama εμπνευσμένο από την ασιατική κουζίνα και παράδοση προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές από πιάτα με νουντλς ή ρύζι, δροσερές σαλάτες, μοναδικά συνοδευτικά, φρέσκο sushi, εξωτικά επιδόρπια, αναζωογονητικούς φρέσκους χυμούς, παραδοσιακό σάκε, ιδιαίτερες ασιατικές μπύρες και επιλεγμένα ποιοτικά ελληνικά κρασιά.

To Secret Club εγκαινίασε τη συνεργασία του με τα δύο ασιατικά fusion εστιατόρια και προσφέρει σε όλους τους κατόχους της κάρτας Secret Club έκπτωση 10% στο σύνολο του λογαριασμού, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μόνο για παραγγελίες dine-in.

Golden Hall, Μαρούσι, +30210 6836842
Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, +30210 8013100

p.s. Στο κατάστημα της Κηφισιάς παρέχεται δωρεάν 2ωρο parking στο parking Πλάτανος.

Keywords
Τυχαία Θέματα