My Burberry: Ένα θηλυκό άρωμα!

Το άρωμα κάθε γυναίκας λέει κάτι για τη προσωπικότητά της. Είναι ένα μοναδικό, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που τη κάνει ακόμα πιο γοητευτική και η επιλογή του είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Δοκιμάζοντας το άρωμα My Burberry, με γοήτευσε με τις απαλές, λουλουδένιες νότες του που θυμίζουν τη μυρωδιά ενός ανθισμένου Λονδρέζικου κήπου μετά τη βροχή. Όμως επειδή όλα ξεκινάνε με τη πρώτη ματιά, το χρυσαφένιο διάφανο μπουκάλι του με λαμπυρίζουσες χρυσές νιφάδες στο εσωτερικό του, μου θυμίζουν κάτι από τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Εμπνευσμένο

από το σήμα κατατεθέν του οίκου Burberry, τη κλασσική καμπαρντίνα, η εορταστική αυτή έκδοση του My Burberry φέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της, όπως το κοκάλινο καπάκι και η υφασμάτινη κορδέλα. Ο creative director του οίκου, Christopher Bailey σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian δημιούργησαν ένα άρωμα κομψό, σαγηνευτικό, ένα μείγμα από μοσχομπίζελο και περγαμόντο, γεράνι, κυδώνι και άνθη φρέζιας, που παντρεύονται με το ρόδο δαμασκηνό εκατόφυλλο και το πατσουλί.

Τι πιο λαμπερό και εντυπωσιακό για τις γιορτές από ένα μπουκάλι αρώματος με χρυσόσκονη; Ξυπνώντας μου παιδικές αναμνήσεις, οι νιφάδες που λαμπυρίζουν σε κάθε του κίνηση μου θυμίζουν τις γυάλινες χιονόμπαλες που χάζευα με τις ώρες και με έκαναν να ονειρεύομαι τα ‘Λευκά Χριστούγεννα’. Ναι, το My Burberry είναι ένα Χριστουγεννιάτικο όνειρο που μας ταξιδεύει με τις θηλυκές νότες που πηγάζουν από το διαχρονικά κλασσικό άρωμα του.

My Burberry Festive Edition from Jenny Balatsinou on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα