Monday’s hair: 7+1 hairstyles για να φορέσετε το σκουφάκι σας

09:18 8/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αν η Δευτέρα είναι και για τα δικά σας μαλλιά μία δύσκολη μέρα τότε ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ της χειμερινής γκαρνταρόμπας μπορεί κάλλιστα να γίνει ο σύμμαχός σας, τόσο πρακτικά όσο και στιλιστικά. Και δεν εννοώ κάτι άλλο από τα σκουφάκια, τα οποία τελευταία έχουν κατακτήσει μία σημαντική θέση στη λίστα με τα πιο in-fashion αξεσουάρ αλλά ταυτόχρονα δεν παύουν να είναι χρήσιμα και πρακτικά για τις κρύες μέρες.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει τα brands να δουν τα σκουφάκια με μία πιο στιλιστική ματιά και τις fahsionistas να τα συγκαταλέγουν στα looks τους και κατ” επέκταση στα hairstyles

που κάθε φορά επιλέγουν. Μακριά wavy μαλλιά, low ponytails αλλά και short bobs μπορούν να δείχνουν εξίσου όμορφα με σκουφάκι κι εσείς θα γλιτώσετε από ένα εφιαλτικό πρωινό μπροστά στον καθρέφτη, προσπαθώντας να «σώσετε» την κατάσταση των μαλλιών σας.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όσες έχουν ίδια φυσικά μαλλιά τότε το σκουφάκι μπορεί να γίνει το σωτήριο αξεσουάρ αν κοιμηθήκατε χωρίς να έχετε στεγνώσει καλά τα μαλλιά σας. Λειτουργεί όμως και την επόμενη μέρα από το ίσιωμα των μαλλιών όπου οι άκρες θα έχουν αρχίσει να σπάνε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν οι μπούκλες σας έχουν χάσει τον όγκο τους τότε φορέστε το σκουφάκι σας και να είστε σίγουρες ότι θα δείχνουν άψογες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το και στην bad hair day κάνοντας ένα messy low ponytail.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ίσως είναι η λύση για όσες θέλουν να βγουν έξω χωρίς να φαίνονται τα μαλλιά τους. Αν έχετε κανονίσει κομμωτήριο αλλά πριν χρειάζεται να κάνετε εξωτερικές δουλειές τότε κρύψτε όλα τα μαλλιά σας μέσα σε ένα ευρύχωρο σκούφο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μαλλιά που φριζάρουν; Κανένα πρόβλημα… όσο ακόμα έχει κρύο! Αφού ένα stylish σκουφάκι βρίσκεται πάντα στην ντουλάπα για να μας σώσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Και chic και cool! Ακόμα κι αν έχετε ένα μακρύ καρέ haiscut και έχετε επιλέξει ανάλφρες μπούκλες που τη δεύτερη μέρα δεν είναι στα καλύτερά τους, το σκουφάκι μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Rock it beanie! Δίνει στιλ και δείχνει όμορφο ακόμα και σε low haircut.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bob Haircut, cozy σκουφάκια, second day hairstyle, wavy hair, σκουφάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα