Model of the moment: 5+1 fun facts για την Taylor Hill

Γεννημένη μόλις το 1996, η Taylor Hill στα 20 της χρόνια θεωρείται ήδη μεγάλη δύναμη στο modelling, με το όνομά της να πρωταγωνιστεί παντού αυτή την περίοδο.

Συμβόλαια με τις πιο prestigious εταιρίες ομορφιάς, fashion shows για λογαριασμό των πιο εμβληματικών οίκων μόδας και ένα πιστό κοινό στα social media την έχουν αναγάγει δικαίως στο επόμενο model

of the moment, παίρνοντας την σκυτάλη από την Kendall Jenner (που ήταν η νέα Cara Delevingne κτλ).

Τι θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε για το next best thing της παγκόσμιας μόδας;

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Την ανακάλυψαν όταν ήταν 14 ετών, σε ένα ράντσο στην Καλιφόρνια. Λίγο αργότερα υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έκλεψε την παράσταση στη Γαλλική Fashion Week για τις σεζόν Fall/Winter 2016-2017. Η νεαρή Taylor περπάτησε στα catwalks των Versace και Chanel ενώ άνοιξε και το show του οίκου Miu Miu στο Παρίσι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret. Η πρώτη φορά που περπάτησε για τη γνωστή εταιρία ήταν το 2014, ενώ λίγο μετά εντάχθηκε στον κλειστό κύκλο των «Αγγέλων» ανάμεσα σε μοντέλα όπως η Lily Aldridge, η Andriana Lima και η Alessandra Ambrosio.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχει περισσότερους από 3 εκ. followers στο Instagram. Εθισμένη με τα social media, όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της άλλωστε, η Taylor έχει το δικό της φανατικό κοινό. Αμέτρητες selfies με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, backstage λήψεις από φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας αλλά και τροπικές παραλίες είναι λίγα από τα αγαπημένα της για να ανεβάζει στο Instagram.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι μεγάλη fan της Selena Gomez κάτι μάλιστα που δεν δίστασε να εκδηλώσει επάνω στο catwalk της Victoria’s Secret.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι κολλητή με τη Sara Sampaio, εξίσου εντυπωσιακό και ανερχόμενο μοντέλο. Οι δυο τους δεν παραλείπουν να ανεβάζουν fun λήψεις που αποκαλύπτουν τη φιλία τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Instagram, model of the moment, Taylor Hill, μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα