Minimal γάμος στην παραλία

Για τα ζευγάρια που προτιμούν κάτι απλό και όμορφο, ένας γάμος με minimal αισθητική είναι ο ιδανικός! Το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή για να επιλέξετε την αγαπημένη σας παραλία ή κοντά στην πόλη ή σε νησί και να ζήσετε μοναδικές στιγμές στον γάμο των ονείρων σας.

Ο γάμος στην παραλία χρειάζεται ανάλαφρο αέρα και μπορείτε με μικρές κατασκευές να οριοθετήσετε την περιοχή που θα γίνει η είσοδος-έξοδος των καλεσμένων, η τελετή και το after party. Το dress

code και του ζευγαριού και των καλεσμένων θα είναι άνετα ρούχα και το προτιμότερο χωρίς παπούτσια. Οι νύφες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα στιλ που προτείνω στις φωτογραφίες.

Η διακόσμηση του γάμου μπορεί να γίνει με όμορφα λουλούδια όπως για παράδειγμα το κλαδί ελιάς είναι κάτι εντυπωσιακό, με μια τούρτα-κέικ με επικάλυψη κρέμας και στο τέλος μπορεί να δοθεί ένα αξέχαστο δώρο στους καλεσμένους όπως μικρά μπουκαλάκια με άμμο, κοχύλια και μικρά χαρτάκια με τα ονόματα του ζευγαριού.

Ζήστε τον γάμο σας σαν ένα ατελείωτο πάρτι στην παραλία!

1 ΑΠΟ 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: minimal γάμος, minimal νύφες, γάμος στην παραλία, ιδέες και προτάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα