Miley Cyrus: Πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος της;

Τι είπε η νεαρή σταρ:

Η Miley Cyrus διατηρεί αρκετό καιρό σχέση με τον ηθοποιό και sex symbol Liam Hemsworth. Σε ερώτηση του περιοδικού Cosmopolitan για το πώς φαντάζεται το γάμο της, εκείνη

απάντησε: «Νομίζω πως όσο πιο μεγάλος γίνει ο γάμος, τόσο πιο εύκολα γίνεται στόχος για τους ανθρώπους να τον καταστρέψουν. Έτσι, θέλουμε κάτι σε μικρό κύκλο, με ανθρώπους που θα τρώγαμε και σφαίρα για εκείνους. Δε θέλω να κοιτάζω φωτογραφίες και να βλέπω άτομα που θα ευχόμουν να μην είχαν έρθει. Έλεος, δε μπορώ να πιω ούτε καφέ χωρίς να με κυνηγούν χιλιάδες παπαράτσι, γι’ αυτό δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να νομίζει ότι θα κάνω μεγάλο και εντυπωσιακό γάμο. Δεν μου ταιριάζει.»

Η Miley μίλησε και για τον αρραβωνιαστικό της, τον Liam: «Πραγματικά, τον κοιτάζω και λέω “Είναι τόσο σέξι Θεέ μου!”. Τις προάλλες ανέβασα τη θερμοκρασία στην πισίνα και άχνιζε. Ο Liam βγαίνει έξω, βγάζει τα ρούχα του και πηδάει στην πισίνα. Λέω από μέσα μου: “Θα τρελαθώ, ο πιο sexy άντρας της ζωής μου είναι μέσα σε μία αχνιστή πισίνα.” Τον έβγαλα φωτογραφία και την έβαλα background στο κινητό μου.(…) Αυτός είναι ο αντρούλης μου!»

Photo credit: Cosmopolitan

The post Miley Cyrus: Πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος της; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα