Lupita Nyong’o: Το νέο πρόσωπο της Lancome

17:30 7/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Η 31 χρονη ηθοποιός Lupita Nyong’o, η οποία έχει κατακτήσει τον κόσμο μετά την επιτυχημένη ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» γίνεται το πρόσωπο της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Lancome.
Τιμήθηκε με Όσκαρ στην κατηγορία Β γυναικείου ρόλου και πλέον είναι η τέταρτη πρέσβειρα της Lancôme. Στην κατοχή της έχει αρκετά ακόμα βραβεία όπως είναι το Screen

Actors Guild Award, το Independent Spirit Award, το NAACP Award, όπως επίσης το Hollywood Film Awards” «New Hollywood Award” για το 2013.
Η ίδια δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ το Maison Lancôme, έναν οίκο με τόσο κύρος και ιστορία που πάντα αγαπούσα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπώ το μοναδικό όραμα του οίκου για τις γυναίκες και την άποψη ότι η ομορφιά δεν θα πρέπει να υπαγορεύεται, αλλά θα πρέπει να είναι η ελεύθερη έκφραση της γυναίκας, να είναι ο εαυτός της”.
H Lupita Nyong’o, ακολουθεί τις πρέσβειρες Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz και την νεαρή ηθοποιό Lily Collins. Θα την απολαύσουμε μετά το καλοκαίρι σε καμπάνιες που θα φωτογραφίσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Mert Alas and Marcus Piggott.

Keywords
Τυχαία Θέματα