Keratinology by Sunsilk: Η προσιτή πολυτέλεια στα μαλλιά σας

Για τις γυναίκες που αναζητούν ένα μοναδικό σύστημα αναδόμησης ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή Keratine Micro Technology.

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας του χρυσού και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας η νέα σειρά Keratinology by Sunsilk που χαρίζει στις γυναίκες λαμπερά μαλλιά όπως η λάμψη του χρυσού. Μία σειρά που απεικονίζει την πολυτέλεια στα μαλλιά σας όπως ακριβώς συμβολίζει και το αγαπημένο μας χρώμα

για αυτόν το μήνα. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής όπου τα πιο σύγχρονα hair salons προσφέρουν θεραπείες κερατίνης για επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών, το Sunsilk δημιούργησε το Keratinonogy Institute. Μια πολύπειρη ομάδα από κορυφαίους hair stylists, επιστήμονες, δερματολόγους & τριχολόγους που ειδικεύονται στην κερατίνη και στην εφαρμογή της, ανέπτυξε για το Sunsilk την καινοτομική τεχνολογία Keratine Micro Technology. Μία τεχνολογία που συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών, διεισδύει σε βάθος 7 στοιβάδων στο εσωτερικό της τρίχας , τη θρέφει από μέσα προς τα έξω και αναδομεί πλήρως τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές. Για πιο εξειδικευμένο αποτέλεσμα, η Sunsilk προσφέρει 2 σειρές, ένα σύστημα εντατικής αναδόμησης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά και ένα σύστημα εντατικής φροντίδας χρώματος για βαμμένα μαλλιά. Για εσάς λοιπόν που ζητάτε μία καθημερινή προσιτή πολυτέλεια για την περιποίηση των μαλλιών σας, βρείτε την εύκολα και οικονομικά στα σούπερ μάρκετ!

Η σειρά για βαμμένα μαλλιά που «κλειδώνει» το χρώμα και
το διατηρεί πλούσιο και ζωντανό για περισσότερο χρονικό διάστημα.

The post Keratinology by Sunsilk: Η προσιτή πολυτέλεια στα μαλλιά σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα