Kαλοκαιρινοί έρωτες…

Γι΄άλλη μια φορά η φαντασίωση της παραλίας είναι must!

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιδέα «στοιχειώνει» το μυαλό μας. Εκείνος και εσύ σε κάποια παραλία ζώντας όχι μόνο τον έρωτά σας αλλά και τη στιγμή. Ναι, μπορεί να φαίνεται λίγο ξεπερασμένη η ιδέα αλλά το sex on the beach μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να εκδηλωθεί και ως επιθυμία ή απωθημένο.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία

αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Γιατί μπορεί να μοιάζει εύκολο όπως το βλέπετε στις ταινίες αλλά στην πραγματικότητα έχεις κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Το άλλο δίλημμα τώρα είναι να γίνει στο νερό ή στην άμμο; Αν ρωτούσαμε τους ειδικούς θα μας έλεγαν πως καμία απ΄τις δύο επιλογές δεν ενδείκνυται. Παρόλα αυτά θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά στη θάλασσα καθώς το περιβάλλον αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Στην άμμο πάλι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς υπάρχει εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος μολύνσεων. Γι΄αυτό φροντίστε τουλάχιστον να έχετε τις απαραίτητες ψάθες και πετσέτες μαζί και προτιμήστε στάσεις που δεν θα φέρουν τις ευαίσθητες περιοχές σας σε άμεση επαφή με την άμμο.

Επίσης, επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα. Φροντίστε να είστε ντυμένες όσο πιο άνετα και ανάλαφρα μπορείτε. Το φουστάνι είναι η καλύτερη επιλογή. Γυρνώντας στο σπίτι, κάντε και οι δύο ένα καλό μπάνιο, ώστε να φύγει η άμμος που έχει κολλήσει στο σώμα σας. Το ότι θα βρίσκετε άμμο πάνω σας τουλάχιστον μια βδομάδα μετά, είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά τουλάχιστον θα το έχετε ευχαριστηθεί.

Το καλύτερο της όλης υπόθεσης που ψηφίζουμε υπέρ της προσπάθειας αυτής, γιατί θα δείτε και οι ίδιοι στην πράξη είναι ταλαιπωρία, είναι το αίσθημα της ελευθερίας και του παράνομου. Νιώθετε ελεύθεροι στη φύση με τη libido και την αδρεναλίνη στα ύψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα