Justin Theroux-Jennifer Aniston: Πως θα περάσουν την δεύτερη επέτειο αρραβώνων

Και τα γενέθλια του ηθοποιού.

Δύο χρόνια μετράνε αρραβωνιαμένοι ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston. Οι δυό τους αρραβωνιάστηκαν την ημέρα των 41ων γενεθλίων του Justin και καθώς πλησιάζουν ξανά τα γενέθλιά του, ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχτηκε πως στα 43α γενέθλιά του αλλά και στη δεύτερη επέτειό τους,

η έκπληξη που θα κάνει στην αρραβωνιαστικιά του θα αξίζει κάτι παραπάνω από ένα διαμάντι, αφού θα σχετίζεται με τα γλυκά.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος όταν ρωτήθηκε πως θα περάσει αυτή την ημέρα δήλωσε: «Εκείνη την ημέρα, νομίζω πως θα υπάρχουν μόνο τούρτες και ποιος ξέρει… Είναι δύσκολο να πρωτοτυπήσω μετά την πρόταση γάμου. Εξάλλου, λατρεύουμε το γεγονός πως είμαστε αρραβωνιασμένοι».

Επίσης, ο ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένος με τη σύντροφό του και παραδέχεται πως δεν τον ενοχλεί που έγινε περισσότερο γνωστός στον κόσμο μέσω της Jennifer Aniston. Οι δυό τους πάντως είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείχνουν σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Ωστόσο, ακόμη είναι άγνωστο αν και πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα