Η σκοτεινή πλευρά της Καλκούτας

Η τενεκεδούπολη της Sonagachi, είναι από τα πιο κακόφημα μέρη της Καλκούτας. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κυνικά ως «βιομηχανική περιοχή του σεξ». Οι γυναίκες πωλούν το κορμί τους για λιγότερο από £ 1. Η πολιτεία και οι αρχές σαφώς και γνωρίζουν την κατάσταση αυτή αλλά δωροδοκούνται και έτσι σωπαίνουν, με αποτέλεσμα πάνω από 12.000 γυναίκες ηλικίας κάτω των 18 να συμμετέχουν στην πορνεία.

Η φωτογράφος Souvid Datta μέσα απ΄τις εικόνες της παρουσιάζει την πραγματικότητα από μια άλλη σκοπιά. Αυτή που βίωσε το διάστημα που έμεινε εκεί για τους σκοπούς του ρεπορτάζ της. H Datta επικεντρώνεται

στις μητέρες και τις κόρες για τη σειρά του «In the Shadows of Kolkata «, το οποίο εξιστορεί κατά γράμμα τον αέναο κύκλο της σεξουαλικής βίας ως παράδοσης που περνά από την μητέρα στο παιδί. Το θέμα είναι πως τα παιδιά μεγαλώνοντας σ” ένα τέτοιο περιβάλλον πιστεύουν πως αυτή είναι η πραγματικότητα και το φυσιολογικό. Έτσι δέχονται τη μοίρα τους χωρίς να προσπαθούν να την αλλάξουν. Δείτε τις φωτογραφίες και γνωρίστε την αλήθεια τους.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > < >

Πηγή: huffingtonpost.com

Keywords
Τυχαία Θέματα