Heidi Klum: Εικόνες από την ημέρα που αφιέρωσε στα παιδιά της

Πόσες φορές έχει τύχει να διαβάσουμε για celeb παιδιά που οι γονείς τους έχουν αναθέσει την ανατροφή τους σε νταντάδες με τους ίδιους να ενδιαφέρονται πιο πολύ για την εικόνα παρά για εκείνα; Από τον γιο της Madonna που αρνείται να μείνει μαζί της λόγω της αυταρχικότητας της μέχρι και την Kim Kardashian που πολλές φορές έχει μετατρέψει σε αξεσουάρ την μικρή North, πολλές παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές δίνουν και παίρνουν στη showbiz.

Η Ηeidi Klum όμως ανήκει στις εξαιρέσεις των μαμάδων που έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τα παιδιά τους και βρίσκονται παρόν σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Πρόσφατα οι φωτογράφοι την εντόπισαν στην Νέα Υόρκη με τα τρία της παιδιά, σε μία bonding day και τα στιγμιότυπα μαρτυρούν ότι απόλαυσαν την κάθε τους στιγμή.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Heidi Klum, μαμά, παιδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα